duminică, 16 septembrie 2007

Semnale de lumina Steve Rother Punctul Zero O Noua Energie

ZIUA 3

Sufletul meu este in afara si inauntru.

Lumina este pretutindeni.

Aceasta este o afirmatie despre a vedea dincolo de limitele fizice. Rosteste afirmatia cu voce tare si incheie respirand usor si vizualizand o lumina alba, delicata, ce emana in toate directiile si umple intregul spatiu din trupul tau si fiecare colt al camerei. (Deepak Chopra, Vindecarea sufletului de frica si suferinta Ed FOR YOU)

Re-amintiri de Acasa

Punctul Zero

O Noua Energie

De la Steve

De ceva timp Grupul va vorbeste despre echilibrarea energiei noastre. La ce oare se refera cu exactitate? Ne ofera oare o perspectiva despre ceea ce va urma si cum ne putem pregati acum pentru ea?

In valtoarea oricarui uragan sau a oricarei tornade exista o zona cu energie magica, unde toate lucrurile au un echilibru. Aceasta energie este cunoscuta ca Energia Punctului Zero si a fost pentru prima data adusa in atentia noastra de Albert Einstein. Punctul Zero este starea naturala de repaus pentru toate lucrurile. Grupul crede ca este mult mai mult decat atat: este energia in care vom trai in fiecare zi. Este Energia Noii Energii.

Bine ati venit in Punctul Zero!

Mari îmbrăţişări şi blânde imbolduri!

Steve Rother

Salutari de Acasa

A 12-a dimensiune a creatiei

Dragilor, sunteti in pragul unui alt salt minunat in evolutie. Chiar si asa, sunt multi dintre voi care se simt blocati. Este ca si cum ati face totul corect, dar tot vi se pare ca inaintati mult prea lent. Acest sentiment de blocaj apare atunci cand ii vedeti pe cei din jurul vostru ca se misca foarte repede. Permiteti-ne, in aceasta zi, sa va oferim o alta perspectiva a acestei situatii. Pe masura ce toate fiintele evolueaza, veti descoperi ca unul dintre cele mai importante aspecte ale starii de a fi multidimensional este ca va ofera numeroase puncte de perceptie/vedere. Aceasta ampla percepere a oricarei situatii este ceea ce noi am etichetat ca cea de-a 12-a dimensiune. Dat fiind ca realitatea voastra este creata din felul in care o vedeti, se poate spune ca in Noua Energie toate lucrurile incep in cea de-a 12-a dimensiune. Acum exista noi scurtaturi spre creatie, care sunt posibile si vor deveni mai cunoscute in urmatorii cativa ani. Aceste scurtaturi incep procesul creatiei, ajutandu-va sa va plasati propriul proces in cea de-a 12-a dimensiune. Vom incerca acest lucru chiar si prin acest mesaj.

Pentru a observa un eveniment dintr-o perspectiva multipla, in cea de-a 12-a dimensiune, trebuie sa aveti acces la toate punctele liniei temporale. Omenirea evolueaza cu pasi mai rapizi decat v-ati fi putut imagina vreodata. Aceasta evolutie a voastra este din nou pe punctul de a face un alt pas imens inainte. Multi dintre voi chiar au inceput sa asimileze energia mai inalta si se simt din nou bine in pielea lor. Multi dintre voi inca se lupta – dar stiti deja acest lucru. Va rog sa credeti ca nu exista nicio cursa in care trebuie sa fiti primul si timpul pentru evolutie este perfect in orice moment. Pentru a intelege mai bine ce se afla inainte de aceasta zi, haideti sa recapitulam cele mai recente schimbari ale evolutiei omenesti cu care va confruntati.

Re-conectarea omenirii a inceput si cele doua jumatati ale creierului vostru se re-conecteaza acum pentru a permite formarea unui voal mai subtire decat ati avut vreodata. Aceasta este o schimbare fizica pe care o veti “descoperi” in totalitate doar abia peste cativa ani. Pe scurt, balonul biologic este innoit pentru pastrarea unei forme avansate a omenirii. Si alte aspecte fizice sunt afectate, de vreme ce re-conectarea se face la nivelul fizic al vibratiei.

Re-conectarea este cauza momentului in care calculatoarele de pretutindeni au “cazut”. In special piesele pe care voi le numiti harduri sunt cele mai sensibile si cele mai putin probabil sa se adapteze Noii Energii. Ati vazut deja si veti continua sa experimentati defectiuni inexplicabile in acest domeniu, mai alesl la sistemele complexe. Ca si corpurile fizice, si cristalele se re-conecteaza pentru a se acomoda Noii Energii. De fapt, aceasta se intampla pe toate nivelurile jocului.

Infuzia cu energie sexuala este una dintre schimbarile cauzate de evolutie. Cu noua re-conectare, aveti o alta relatie cu propriul corp fizic. Este un spirit mai inalt miscandu-se intr-un nou vehicul. Acesta va starni fizicul, deoarece procesul de imbatranire, care treptat secatuieste corpul fizic si il opreste, gaseste un chirurg al energiei. Este simtita de majoritatea oamenilor ca o crestere a sexualitatii, o energie a vietii pe care noi am numit-o Infuzia Energiei Sexuale. Aceasta deja evolueaza si va fi simtita mult mai puternic in urmatorii doi ani.

Intrarea Ingerilor Umani

Toate aceste evenimente sunt generatoare de stres pentru cei care au ales sa faca primii pasi ajutandu-i pe altii. Sunteti noua generatie a Ingerilor Umani gata sa actioneze. Cuvintele noastre precedente au fost chemarea trambitei: “Si acum va intra Ingerul Uman”. Si raspunsul la chemarea noastra este chiar acest mesaj. Nu este datoria noastra sa va spunem ca sunteti Ingeri Umani (pentru ca aceasta este o titulatura deja aleasa/consacrata), dar vorbim mai des acum despre ei, deoarece incep sa-si faca simtita prezenta pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri. Rolul acestor fiinte speciale este de a vesti schimbul dimensional ce va urma.

Indepartarea voastra de linia temporala

Ati avut propria experienta umana pe fondul dualitatii ca o componenta obligatorie a jocului. In cea de-a treia dimensiune ati avut nevoie de dualitate pentru confruntare, cu mult asemanatoare felului in care ati avut nevoie de linia temporala pentru a reprezenta infinitul. Vedeti, in realitate nimic nu este finit. A fost pur si simplu nevoie de o iluzie care sa faca supravietuirea mai usoara in cea de-a treia dimensiune. Toata omenirea se afla acum in campul trialitatii, unde Lumina si Intunericul sunt echilibrate de o legatura puternica cu Sinele vostru Superior. Nu mai aveti nevoie de iluzia pe care o numiti “timp”. Sufletul vostru nu cunoaste acest termen. Desi el are experienta in a juca acest joc uman cu iluzia timpului, timpul este vesnic cu adevarat. Priviti lucrurile asa cum sunt acum si iluzia timpului dispare!

Dragilor, va rugam sa intelegeti ca acesta va fi un schimb experimentat in timp. Vedeti ce simplu a fost sa ajungeti chiar acum acolo? A invata sa traiti fara nevoia de a pune totul in linie temporala va fi nivelul suprem. Este foarte dificil pentru o persoana care a crescut intr-o realitate bazata pe un timp finit, sa se schimbe pentru o realitate infinita. Foarte mult din intregul vostru proces de gandire este bazat pe timp. Majoritatea covarsitoare a gandurilor voastre se bazeaza pe trecut sau pe viitor. Bineinteles ca singurul timp real este prezentul/momentul de acum!

Daca priviti corpul uman, veti observa doua parti ale creierului. Partea dreapta este infinita si partea stanga a fost proiectata sa va ofere iluzia timpului/finitului.

In realitate, partea stanga are doar o functie importanta aceea de a plasa orice din experienta voastra intr-un anumit interval de timp. Partea stanga a creierului marcheaza timpul, iar cea dreapta este singura legatura pe care o aveti cu Acasa. Este infinita si reprezinta partea creatoare a naturii biologice. Intreaga re-conectare suferita de toata omenirea are ca scop stabilirea noilor conexiuni dintre cele doua parti ale creierului. Este nevoie de ele pentru adaptarea corpului fizic la aceste vibratii inalte, ce va vor ajuta sa va transformati cu rapiditate. Ceea ce s-ar putea intampla, eventual, ar fi ca voi sa re-educati ceea ce stiti ca apartine partii stangi a creierului, pentru a crea un echilibru, al Punctului Zero. Aceasta se va face printr-o activare a naturii voastre biologice, care exista atat in lumea infinita, cat si in cea finita. Aceasta activare si intreaga re-conectare va va ajuta sa realizati o legatura mult mai puternica intre cele doua emisfere ale creierului.

Invatarea trairii in prezent fara a avea nevoie de iluzia timpului este la dispozitia intregii omeniri. O data cu acomodarea cu acele ganduri creati, de fapt, ceea ce ganditi. Asumati-va aceasta responsabilitatea si practicati arta creatiei infinite indepartandu-va experientele de linia temporala

Inceputul vietii multidimensionale

Unul dintre cele mai mari evenimente in evolutia voastra este acela ca veti deschide usile altor dimensiuni ale timpului si spatiului. Invatati sa fiti o fiinta multidimensionala! Devenind multidimensionali, veti activa o noua legatura cu timpul si spatiul. Din nou, aceasta schimbarea poate crea la inceput descurajare si confuzie. Cand relatia voastra cu timpul se va schimba, veti avea impresia ca nu mai aveti timp si ca sunteti cumva blocati in timp. Acest factor, combinat cu ceea ce urmeaza sa va spunem, este cel care cauzeaza senzatia blocajului temporal cu care multi dintre voi va confruntati.

Paznicii vartejului

Provocarea consta in faptul ca multi Lucratori intru Lumina se simt blocati sau nemotivati. Multi dintre voi anticipati miscarea urmatoare, dar tot nu va vine sa credeti ca aceasta va va afecta viata. Natura unui vartej este pur si simplu energia care se deplaseaza printr-o miscare circulara. Totusi, un vartej inseamna mult mai mult decat ceea ce credem noi. Un vartej poate fi asemenea unui copil din mai multe puncte de vedere. Fiecare are o personalitate unica si ceva interesant. Unele vartejuri au un scop specific, altele nu.

Un vartej se poate transforma intr-un portal daca este alimentat. Cei cu un contract care va conecteaza puternic cu pamantul pe care locuiti sunt de fapt gardieni ai vartejului: acestea sunt contractele Gardienilor Vartejului. Acesti oameni se simt atrasi de locul unde traiesc. Exista si cazuri in care aceste contracte sunt incheiate. Se intampla acest lucru cand vartejul isi incepe propria evolutie intr-un portal. Acum imaginati-va pur si simplu un portal ca fiind o usa intre infinit si finit. Portalul devine activ in momentul in care vartejul devine perfect echilibrat, aceasta fiind adevarata munca a unui gardian. Mult asemanatoare felului in care noi lucram cu voi ca sa va echilibrati energia masculina si feminina este si actiunea vortexului, care incearca acelasi act de echilibrare.

In Las Vegas, Nevada, exista un mare vartej. A fost echilibrat si dezechilibrat de nenumarate ori, schimbandu-se din portal in vartej. In propria conditie naturala, energia (vezi Punctul Zero de mai jos) este o creatie a portalului. De fapt, chiar aspectul fizic al Las Vegasului este cel al unui oras anost inconjurat de munti. Cand vantul patrunde in aceasta adancitura imensa, se roteste, creand un vartej. Acesta are scopul de a crea si a fost folosit de proprietarii de hoteluri si casinouri tocmai in acest scop. Exista un echilibru al acestei energii care are loc in acest moment: va cheama pentru a face urmatorii pasi in stabilizarea ei ca portal al creatiei. Oamenii au fost atrasi de Las Vegas pentru ca sunt atrasi de vis. In definitiv, el este Orasul Viselor!

Punctul Zero

In momentul in care un vartej dobandeste un echilibru energetic, se formeaza o energie in centrul lui - a Punctului Zero. In acel moment vartejul se transforma in portal. Este o parte a tuturor ciclurilor naturale ale evolutiei. Energia Punctului Zero este echilibrul perfect al tuturor energiilor si a fost folosit pe Pamant inca de la inceputuri. Chiar in acest moment, multi dintre voi credeti ca exista o energie negativa si una pozitiva, care se anuleaza reciproc pentru a crea energia Punctului Zero. Nu este adevarat. Energia Punctului Zero este adevarata natura a tot ceea ce exista. Retineti ca aceasta energie este infinita si exista in multe dimensiuni. Energia Punctului Zero este o energie masurabila, care reprezinta starea naturala in repaus a Energiei Universale in orice forma pe care o ia la momentul respectiv.

Tocmai va obisnuiti sa traiti in Energia Punctului Zero. La inceput o simtiti ca si cum sunteti trasi inapoi, un alt motiv pentru care va simtiti blocati. Interpretati lipsa miscarii inainte ca fiind un blocaj, cand in realitate ati putea chiar atinge Energia Punctului Zero in viata voastra. Este de fapt cel mai puternic punct pe care o persoana il poate atinge. Meditatia si multe practici spirituale sunt toate indreptate spre atingerea momentelor Energiei Punctului Zero. Sunteti mai aproape decat credeti!

Va amintiti cand erati copii si va placea sa va rotiti? Creati de fapt un vartej propriu incercand sa va re-amintiti Energia Punctului Zero, in care traiati cand erati Acasa. Este acelasi secret care a dus la formarea Derviselor lui Mevlevi, pe care le stiti ca fiind Vartejul Derviselor - sacra practicare a crearii unui portal dintr-un vartej. Acum, procesul este mult mai rapid. Un vartej propriu poate fi usor creat, doar cu un gand. Acum este posibil pentru toti sa traiasca momentul energetic al fiecarei zile in Energia Punctului Zero.

Cei care s-au dat la o parte

Multi dintre voi s-au dat la o parte cand li s-a parut ca ar exista o posibilitate de a duce jocul la urmatorul nivel. S-au dat la o parte pentru ca cei mai buni dintre cei buni sa intre in joc si sa poate fi aici ca miracolul sa se intample. A existat o perioada, nu de mult, cand doar cei cu un scop bine definit puteau intra in joc. Era nevoie de o schimbare a directiei experientei umane. A fost sarbatorita prin tot ceea ce exista. Astazi, sarbatorim acelasi eveniment. Spiritele care s-au dat la o parte asteapta acum sa-si joace rolul si ii vor ajuta cu placere pe cei pentru care s-au dat la o parte. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa fie deschisi si sa accepte!

Dragilor, voi suntei cei pentru care s-au dat la o parte! Voi sunteti cei care ati avut marele noroc sa schimbati directia omenirii! Sunteti cei alesi, cei care vor anunta Noua Era! Va ganditi acum ca aveti putin de oferit acestei mari schimbari. Totusi, va spunem, fara exceptie, ca nu exista fiinta pe Pamant care sa nu aiba un dar specific, unic, pe care sa-l ofere omenirii. Va rugam sa va ocupati locurile! Micii pasi in directia pasiunii voastre va vor ajuta sa ramaneti in prezent pana cand va veti re-aminti maiestria Energiei Punctului Zero.

Este cea mai mare onoare pentru noi sa va lasam cu aceste trei mici indemnuri:


Tratati-va unul pe altul cu cel mai mare respect!

Educati-va unii pe altii cu fiecare ocazie!

Amintiti-va ca este un joc minunat si jucati-va frumos impreuna!

Espavo

Grupul

Conectarea cu Inima

Realitatea si punctul vostru de vedere

de Barbara Rother

In noiembrie trecut, CNN a facut cercetari in cazul uraganului Katrina. Au intervievat un tanar de 20 ani din New Orleans. Acesta suferea de o leucemie avansata si se afla pe lista de asteptare a unui transplant de maduva. Doctorii din New Orleans gasisera un donator, dar uraganul a lovit cu o zi inainte, transplantul a fost amanat si a trebuit sa zboare catre Hartford, Connecticut, impreuna cu tatal sau, pentru a evita vremea dezastruoasa care se prognoza. Cand reportera a stat de vorba cu acest tanar, a fost uimita de ce a spus el: ”Sunt recunoscator ca nu am facut acea operatie, pentru ca as fi fost in spital cand a lovit uraganul si as fi fost prea bolnav ca sa fiu mutat”. Simtea ca viata lui fusese salvata. Multi dintre noi am fi fost dezamagiti sa pierdem sansa unui transplant care ne-ar fi salvat viata, dar acest tanar a vazut situatia ca pe un dar oferit. Era foarte plin de sperante si sigur ca vor gasi alt donator. Apoi, reportera a vorbit cu doctorul sau, care i-a spus ca, si cu acel transplant, tanarul avea sanse doar de 10-20 % de supravietuire. Informatia sunase atat de cumplit, incat era greu de inteles cum de a putut ramane asa de optimist. Acest tanar vedea fiecare zi in care era in viata ca pe o binecuvantare si era decis sa o traiasca din plin. Acest om este un model pentru noi toti. Realitatea sa este creata de propriul punct de vedere.

Daca acum cativa ani mi s-ar fi intamplat un dezastru, mi-ar fi fost greu sa accept situatia, m-as fi compatimit si as fi ramas pentru mult timp intr-o stare de depresie. In acesti ultimi ani am evoluat spiritual si sunt mandra sa spun ca am parcurs un drum lung in controlarea gandurile mele in majoritatea situatiilor. Asta nu inseamna ca nu am zile “proaste”, cand nimic nu merge bine dar acum stiu ca trebuie sa-mi schimb punctul de vedere si sa-mi acord timp sa-mi corectez atitudinea. Destul de amuzant este ca, odata ce fac acest lucru, viata mea se transforma intr-un mod miraculos, in mai multe intamplari placute.

Acum cativa ani am fost pusa intr-o astfel de situatie. Steve si cu mine ne bucuram de o zi la cumparaturi si peisaje in Amsterdam, Olanda. Aveam mai putin de o ora pana sa prindem trenul si sa mergem intr-un loc unde trebuia sa tinem un seminar in acea seara Voiam sa-mi scot portofelul sa mai cumpar un ultim suvenir, cand am realizat ca nu-l mai aveam. Mi-am amintit ca in urma cu vreo doua minute doi tineri s-au izbit nepoliticos de mine. Mi-am dat seama ca atunci mi-au luat portofelul din geanta. Eram atat de suparata, ca mi-au dat lacrimile. Ma simteam pustiita. Nu aveam timp sa facem o plangere la politie, avand in vedere ca trebuia sa prindem trenul. A fost o calatorie lunga si tacuta, pana la locul unde trebuia sa vorbim in acea seara. Steve a incercat sa ma consoleze, dar trebuia sa rezolv personal aceasta situatie.

In momentul in care am ajuns si am vorbit am sesizat o schimbare in atitudinea mea. Am decis sa trec peste acea intamplare. Era doar un portofel! Steve si cu mine eram in siguranta. M-am detasat de situatie. Am impartasit-o cu persoanele de la seminar. O doamna placuta a venit atunci la mine si mi-a spus ca era ofiter de politie in Amsterdam si lucra in departamentul de furturi. Mi-a promis ca imi va gasi portofelul. I-am multumit, dar ma gandeam care erau sansele ca ea sa faca totusi acest lucru. Cand am privit-o in ochi insa, mi-am dat seama ca il va gasi. Cu o zi inainte sa plecam am primit un telefon de la aceasta politista. Spunea ca mi-a gasit portofelul! Ea si partenerul ei au perchezitionat o casa in Amsterdam. Pe langa toate bunurile furate au gasit si o galeata plina cu portofele. Ii spusesem ca portofelul meu era rosu. Luase singurul portofel rosu de acolo. Banii si cardurile lipseau, dar permisul de conducere mi-a putut identifica portofelul. Pastrez acel portofel de multi ani ca sa-mi aminteasca de schimbarea atitudinii mele in diferite situatii si de detasarea de lucrurile materiale. Si acum pastrez portofelul rosu in poseta!

Vreau sa impartasesc cu voi acest poem, scris de Collin McCarty, pe care Steve mi l-a dat cu multi ani in urma:

In cautarea curcubeelor

Daca putem risca din cand in cand,

cautand si cercetand, descoperind si visand,

crescand si trecand prin fiecare zi

cu stiinta ca putem

lua doar atat cat putem oferi

si ca putem lua de la viata

atat cat sa ne permita noua sa traim…

doar atunci putem fi cu adevarat fericiti.

Putem indeplini un vis sau doua si

putem face un obicei din a cauta

curcubee si a ne colora vietile

cu zile minunate.

Iubire si Lumina,

Barbara


[Editura For You Newsletter]

2 comentarii:

yyalfa spunea...

Ierarhia Divină Unică
a Creatorilor Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

■ Uniunea Unică a Celor „O Sută de Domni Sfinţi Unici Supremi”, Cercurile Divine Magice ale Puterii Unice, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale, Onorabili Taţi Divini cu Puteri Divine Magice şi Virtuale Infinite:
►Domnii „DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Judecătorii Divini Supremi ai Raţiunilor Umane şi ai Întregului Univers Vizibil şi Invizibil:
● „A • A // a • a
a • a // A • A”
● „A • A // A • L • F
a • a // a • l • f”
►Domnii „Dumnezeei – DUMNEZEEI // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • a // a • A
A • L • F // a • l • f”
● „A • L • F • A // a • l • f • a”
● „G • O • D // O • u // d • i • e”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Uniunile Finite ale Domnilor Sfinţi Unici în Cercuri Divine Magice de câte patruzeci de Domni Sfinţi Unici, grupate în Uniuni Infinite ale Acestora,
Cele ce generează Energia Fundamentală Raţională Sacră, Unică şi Infinită, numită şi Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Kundalini, Energia Creatoare a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
● „L • L // L • L • L
l • l // l • l • l”
● „F • F // F • F • F
f • f // f • f • f”
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi Generatorii Raţiunilor din Materia Întunecată:
● „Y • Y // Y • Y • Y
y • y // y • y • y”
● „ Y • y”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce fac legătura Divină Raţională a Materiei Întunecate cu Lumile Raţionale ale Luminii Divine Sacre:
● „YANG şi Yin // Yin şi YANG”
■ Şi Sfintele Lor Creaţii şi Autocreaţii:
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Zeei şi Zeiţe;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Semioameni Cosmici şi de Semioameni Energobiologici de Gradul Trei care au obţinut Iluminarea Divină

Data: 8 septembrie 2012

yyalfa spunea...

Ierarhia Divină Unică
a Creatorilor Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

■ Uniunea Unică a Celor „O Sută de Domni Sfinţi Unici Supremi”, Cercurile Divine Magice ale Puterii Unice, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale, Onorabili Taţi Divini cu Puteri Divine Magice şi Virtuale Infinite:
►Domnii „DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Judecătorii Divini Supremi ai Raţiunilor Umane şi ai Întregului Univers Vizibil şi Invizibil:
● „A • A // a • a
a • a // A • A”
● „A • A // A • L • F
a • a // a • l • f”
►Domnii „Dumnezeei – DUMNEZEEI // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • a // a • A
A • L • F // a • l • f”
● „A • L • F • A // a • l • f • a”
● „G • O • D // O • u // d • i • e”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Uniunile Finite ale Domnilor Sfinţi Unici în Cercuri Divine Magice de câte patruzeci de Domni Sfinţi Unici, grupate în Uniuni Infinite ale Acestora,
Cele ce generează Energia Fundamentală Raţională Sacră, Unică şi Infinită, numită şi Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Kundalini, Energia Creatoare a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
● „L • L // L • L • L
l • l // l • l • l”
● „F • F // F • F • F
f • f // f • f • f”
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi Generatorii Raţiunilor din Materia Întunecată:
● „Y • Y // Y • Y • Y
y • y // y • y • y”
● „ Y • y”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce fac legătura Divină Raţională a Materiei Întunecate cu Lumile Raţionale ale Luminii Divine Sacre:
● „YANG şi Yin // Yin şi YANG”
■ Şi Sfintele Lor Creaţii şi Autocreaţii:
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Zeei şi Zeiţe;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Semioameni Cosmici şi de Semioameni Energobiologici de Gradul Trei care au obţinut Iluminarea Divină

Data: 8 septembrie 2012