sâmbătă, 8 septembrie 2007

Recuperarea caii iubirii


de Patricia Diane Cota-Robles

Cand afluxul Dragostei Divine de la Mama Dumnezeu este asimilata in Flacara Inimii fiecarei persoane vom experimenta pe deplin schimbarea constiintei indelung prezisa, care ne va scoate din marasmul durerii si suferintei pe care omenirea o experimenteaza curent in aproape fiecare latura a vietii. Aceasta schimbare de constiinta va permite Adevarului Divin a Unimii Intregii Vieti sa se trezeasca inima si mintea fiecarei persoane.

Semnificatia acestui eveniment nu poate fi exagerata. Atunci cand fiecare persoana isi va aminti ca TOTI SUNTEM UNA si ca INTREAGA VIATA interactioneaza, interdependent si conectat, razboi, lacomie, egoism, ura, violenta, intoleranta, abuzul de putere sau orice model de comportament ce reflecta lipsa Respectului fata de Viata va fi recunoscut ca absurd si total auto-distrugator.

Acum, mare parte din omenire este polarizata si plina de ura. Negativitatea de la suprafata ce tebuie vindecata este transformata in Lumina, parand sa exacerbeze problema. Cand ego-ul nostru uman este plin de ura, el se agata de credinte distorsionate si modele invechite de comportament, chiar daca a nu mai servesc binelui nostru cel mai inalt. Intr-un mod ciudat, vechile modele par mai sigure, pur si simplu pentru ca sunt familiare. In aceasta constiinta bazata pe frica, ratiunea, logica, rationamentele ies pe fereastra.

Negocierea devine un act inutil, iar compromisul pare dincolo de orice intelegere. Numai o Constiinta in interiorul Divinitatii Inimii noastre poate sparge acest impas chinuitor. Numai Epifania Cunoasterii de Sine poate destrama iluzia separarii si lanturile fricii care tin in capcana omenirea in tiparele comportamentale disfunctionale.

Prin gratia divina a Mamei Dumnezeu, ajutorul este acum disponibil pentru omenire in moduri pe care nu le-a experimentat niciodata. Mama noastra Dumnezeu si Fiintele de Lumina care o asista prin puternica Tranzitie a lui Venus inunda Straturile Mentale si Emotionale ale Pamantului cu Indrumare Divina si informatie Iluminata. Aceasta informatie este special proiectata ca sa trezeasca in fiecare suflet af lat in evolutie amintirile codificate anterior, care dezvaluie Adevarul Femininului Divin si Unimea intregii Vieti. Aceste coduri o data activate in structurile ARN/AND fiecarei persoane, prezenta noastra EU SUNT va avea acces mai mare in inimile si mintile noastre. Interventia Divina a prezentei EU SUNT este SINGURA solutie permanenta la maladiile care s-au perpetuat pe Pamant in aceasta perioada, prin decaderea ego-urilori umane.

Intoarcerea Mamei Dumnezeu si Casatoria dintre Divinul Masculin si Divinul Feminin a fost realizata cu succes in fiecare Flacara a Inimii. Acum omenirea trebuie sa se alinieze la Adevarul si Cunoasterea Interioara a ceea ce reprezinta in realitate Dragostea Mamei noastre Dumnezeu in legatura cu existenta noastra.

Urmatoarea informatie ne-a fost oferita de Fiintele de Lumina din Taramurile Adevarului Iluminat pentru contemplarea noastra si pentru a ne ajuta sa ne reamintim. Atat de multe s-au scris despre Dragoste incat a devenit aproape o stupiditate, dar Transfigurarea Dragostei Divine a Mamei noastre Dumnezeu este strasnica forta a Universului. Este vibratia din care s-a nascut Inima lui Dumnezeu si vibratia prin care trebuie sa evoluam si sa Urcam inapoi la Inima lui Dumnezeu. Dragostea Mamei Dumnezeului nostru nu are limite, nici bariere, nici conditii. In infinita putere a Dragostei Mamei noastre nu exista durere sau pareri de rau , nici lipsa sau limitare. Dragostea sa contine in esenta ei intregul potential de apare din toate conditiile omenesti, toata suferinta auto-impusa, toate felurile de haos, confuzie, lipsa de speranta si disperare.

Dragostea Mamei noastre Dumnezeu vindeca iluzia separarii. Reintinereste, revitalizeaza si intregeste tot ce imbratiseaza. Ese singura sursa mareata de iertare si reverbereaza cu momentul aduarii totale a Libertatii noastre Eterne. Dragostea ei este fundamentul Creatiei si echilibrul Unimii. Este extazul indivizibil, neschimbat care ne permite sa cunoastem Dragostea in toate lucrurile. Atunci cand experimentam Dragostea Mamei Dumnezeu intelegem ca suntem toti Una. Chiar daca suntem o persoana, un Soare magnific sau un fir de iarba, suntem uniti in Trupul lui Dumnezeu prin atot cuprinzatoarea Lumina a Dragostei Mamei noastre.

Asa cum Mama Dumnezeu indreapta acest Pamant si alina omenirea iarasi cu Dragostea Luminii Eterne, noi experimentam Pacea adevarata. Dragostea sa rezoneaza acum cu interiorul fiintei noastre, nu este in afara noastra.

Nu mai trebuie sa cautam in afara Divinul Feminin; trebuie mai curand sa acceptam ca Mama Dumnezeu s-a intors si ca Ea acum asteapta in interiorul Flacarii Inimii noastre. Dragostea sa pulseaza intr-un ritm tacut a fiecarei batai, fiecarei inspiratii. Este limbajul universal ce vorbeste acum intregii omeniri prin darul Vietii noastre. Daca ne ascultam in liniste inimile, auzim tonurile si soaptele Dragostei inspirate de minunile naturii si de Muzica Sferelor.

Mama noastra Dumnezeu isi restabileste Intelegerea Dragostei sale cu Copii Pamantului, care vor intensifica capacitatea noastra, odata pentru totdeauna de a accepta cadoul Abundentei lui Dumnezeu. Prin aceasta Intelegere el aprovizioneaza toate lucrurile bune care se vor revarsa totdeauna in mainile noastre si folosite de Fii si Fiicele lui Dumnezeu. Gloria Abundentei lui Dumnezeu se va manifesta real nu numai in acest moment, ci si mult dincolo de Pmant in Eternitate.

Efervescenta noii echilibrari a Flacarii Inimii creaza un mediu de Dragoste si inaltare in jurul fiecaruia dintre noi. Cand ne intoarcem atentia de la echilibrul expresiei Dumnezeului Tata-Mama din interiorul inimilor noastre iluzia separarii de destrama. Inimile noastre se unifica si experimentam inca o data cunoasterea faptului ca suntem Una si ca Dragostea Este – Tot Ceea Ce Exista. Aceasta cunoastere provine din cele mai adanci cotloane ale Fiintei noastre un cantec celest de Multumire si un sentiment de plecaciune a Recunostintei lui Dumnezeu. Fiecare rasarit de soare pe care-l vedem, fiecare floare care-si impartaseste parfumul cu noi, fiecare prieten si iubit care-ti incalzeste inima este un dar al confirmarii Dragostei lui Dumnezeu. Aceste daruri sacre inspira adoratia noastra perpetua pentru Cosmicul EU SUNT—Tot Ceea Ce Exista.

Mama noastra Dumnezeu ne-a asezat in interiorul mantiei sale de Dragoste si sistemul nostru nervos este recalibrat pentru a rezista la cele mai inalte frecvente ale Divinului Feminin. Aceasta manta de Dragoste ajuta la transformarea fiecaruia dintre noi in constiinta, auto- generare de centrii de Luminasi Dragoste. Imboldul extraordinar si atragator rezulta din Dragostea Mamei noastre ce curge prin Flacarile Inimilor noastre acum entuziasmand sufletele Omenirii. Puterea invizibila si fara refuz a acestei Dragoste strapungand centrii spiiruali ai somnului ai fiecarui membru al rasei umane si accelerand trezirea fiecaruia.

Acum noi avem, ca niciodata pana acum, capacitatea de a uni drumul nostru al Vietii personale cu cel al Vietii lui Dumnezeu, pentru cel mai inalt bine al tuturor.

Mama noastra Dumnezeu radiaza, Dragostea universala se revarsa prin toti fara favoritisme fata de o anumita persoana, loc, conditie sau lucru. Dragostea sa ofera o vindecare, binecuvantare impersonala a fiecarei particule a Vietii. Puterea aia tractia Dragostei a Femininului Divin este binecuvantarea intregii Vieti cu o oportunitate egala de a raspunde. Fiecarui suflet in evolutie i se ofera ambele binecuvanari si responsabilitati ale devenirii unei Usi Deschise pentru Iubirea Sa minunata. Fierare fiinta omeneasca are acum oportunitatea d a deveni un intrument al lui Dumnezeu investit cu puterea de a schimba sentimentul tuturor lumilor cu care venim in contact. Aceasta se va realiza nu prin dorinta omeneasca, ci prin puterea echilibrului Flacarii Divinitatii acum aprinsa in inimile noastre.

Cand suntem de acord sa devenim o forta de atractie a Dragostei Divine atragem spre noi ajutorul iubitor de care avem nevoie de la cei cu care suntem aliniati si care ne vor ajuta in Misiunea noastra Divina. Aceasta se petrece nu datorita supunerii unei anumite personalitati, ci datorita unei afinitati a Luminii sufletului nostru cu esenta spirituala a Planului Divin.

Pe masura ce ne extindem lucrarea spre Viata, trebuie sa ajungem sus in constiinta si sa inregistram cunoasterea si intelepciunea sacra care ne va invata cum sa utilizam eficient frecventele Dragostei Divine de la Mama noastra Dumnezeu. Dragostea este un dar nepretuit, care este acum liber sa curga prin fiecare Flacara a Inimii. Cu cat intelegem mai multe despre putere si aceasta forta magica, cu atat vom fi mai eficienti in asimilarea ei in evperientele vietii noastre.

Dragostea Mamei noastre Dumnezeu este forta care duce Cosmosul la actiune. Este forta coeziva a Universului si trebuie sa fie prezenta in fiecare inima pentru a se manifesta in sfarsit Pacea. Dragostea Divina este darul practic si infinit al Universului. Prin Dragoste Mama noastra Dumnezeu ne dezvaluie propria noastrA Divinitate si ne confirma Adevarul Divin acela ca fiecare dintre noi are drumul sau unic, auriu in Tapiseria Vietii. Fiecare drum este necesar si crucial pentru implinirea Conceptului Imaculat al Planului Divin. Daca asimilam Dragostea Mamei noastre experimentam valuri de Recunostinta pentru toate binecuvantarile Tatei/Mame Dumnezeu care au contribuit atat de generos la pelerinajele noastre pamantesti.

In imbratisarea acestei forte enorme, increderea noastra in noi insine este reinnoita si ne amintim ca suntem fiinte oemnesti valoroase. Atunci cand aceasta realizare se inregistreaza in constiinta mintilor si inimilor noastre nu vom mai spune Ce bine as putea obtine? Cat de valoros sunt? Ce importanta ar putea avea un singur suflet? Recunoastem cu totii aceste ganduri de a fi un sacrilegiu inaintea Inimii lui Dumnezeu.

In interiorul imbatisarii Dragostei mamei noastre intelegem Adevarul ca am fost creati si ajutati de Parintii Dumnezeu pentru ca au ales sa-si exprime manifestarea minunata prin noi. Noi toti suntem destinati sa implinim o portiune a gloriosului Plan Divin si acum este momentul sa eliberam cu totii parfumul si muzica fiintelor noastre pentru a binecuvanta intreaga Viata. Puritatea savorii noastre individuale si nota dominanta este diferita de tot ceea ce s-a eliberat vreodata prin evlutia Fiilor si a Fiicelor lui Dumnezeu pe acest Pmant dulce. Ceva sacru este ascuns in fiecare fiinta ce nu a mai fost cunoscut pana acum de altcineva, o manifestare frumoasa a Vietii, pe care Tatal-Mama Dumnezeu si Prezenta Eu Sunt se pot exterioriza singure.

Este momentul acceptarii acestui Adevar Divin de catre omenire si sa dezvaluim cresterea minunata a Prezentei Eu Sunt la valoarea maxima in lumea formelor fizice.

Prezenta noastra Eu Sunt se raspandeste acum prin chakrele solare ale celei de-a 5-a dimensiuni si noul echilibru al Flacarii Intreite Nemuritoare Victorioase in inimile noastre.

Acest aspect al Divinitatii noastre crapa mormantul materiei si radiind deplina sa Forta a Vietii in fiecare celula si organ al trupurilor noastre pamantesti, transformandu-ne carnea, revitalizandu-ne spiritul si exteriorizand Regatul Cerurilor la periferia influentei noastre spirituale.

Dragostea Mamei noastre Dumnezeu este implinirea Legii pentru ca nu exista putere ceo poate nega sau infrange raspunzand la chemerea ei. Cand ne deshidem inimile momentului complet de Dragoste intelegem ca este elementul cel mai de pret din toata existenta. Este vehicolul in care intreaga Lumina este tranformata in forma. Transcende timpul si spatiul. Este spiritual si puternic. Asa cum aceasta Dragoste Divina este respirata in lumea formelor, poarta in centruu inimii fiecarui suflet Lumina Prezentei Eu Sunt. Aceasta Lumina imprastie tristetea si intunericul; izgoneste decaderea si mizeria si depaseste toate fricile si separarea. Negativitatea si discordia nu pot fi ajutate de Prezenta Dragostei Mamei noastre, pentru ca aceasta esenta sacra este forta puterii nelimitate si nerostite. Aceasta forta creativa este intotdeauna constructiva si benefica. Slaveste continuu si glorifica Viata.

Dragostea Mamei noastre Dumnezeu este harazita cu o viziune profunda ce strapunge dincolo de cicatrici si petele de la suprafata. Tandretea vindecarii sale patrunde fiecare exterior pentru a privi Adevarul fiecarui suflet si realitatea fiecarei experiente. Strabate dincolo de vizibil in adancurile perfectiunii si-si gaseste odihna acolo.

Scopul si motivul fiintelor este de a fii purtatorii si transmitatorii acestei Iubiri a lui Dumnezeu. Cantecul celest al Dragostei ce reverbereaza acum prin inimile noastre este cel mai maret dar al lui Dumnezeu pentru Omenire. Daca asimilam aceasta Dragoste, vechile noastre credinte si modele dispar si Ideile Divine ale Mintii lui Dumnezeu ne umplu constiinta. Fiintele noastre presupun o noua vitalitate, frumusete, scop si inteles. Compasiunea inlocuieste condamnarea; iertarea inlocuieste acuzatiile; vindecarea inlocuieste boala; abundenta inlocuieste lipsa si dragostea inlocuieste ura.

Atunci cand sufeltele noastre sunt plinepana la refuz cu Dragostea Mamei Dumenzeu, trupurile noastre fizice se transforma. Mainile noastre radiind de Dragoste, binecuvanteaza tot ce ating; ochii nostri, vazuti prin Dragoste, percep numai perfectiunea intregii Vieti; urechile noastre, pline de Dragoste, aud Muzica Sferelor si narile noastre, inspirand Dragoste, inhaleaza marinimia Sfantului Duh.

Astfel, suntem reinnoiti si transformati. In aceasta stare de exaltare a Dragostei Divine vorbim cu intelepciune, compasiune, tandrete si intelegere. Fiecare cuvant de iubire exprima aripi pe fata Pamantului binecuvantand intreaga Viata.

Dragostea Divina este cea mai inalta calitate a sufletului omenesc. Este cea mai vitala energie ceruta de ajungerea la spiritualitatea noastra. Cu cat asimilam mai mult frecventele Dragostei Mamei Divine, cu atat mai departe va ajunge exprimarea Dragostei. Primim aceasta Dragoste in functie de capacitatea de a o intelege si a o accepta. Daca stapanim acest Dar Divin de la Mama Dumnezeu vom experimenta toate nivelele constiintei Unimii intregii Vieti. Nu va mai exista separare iar plecaciunea in fata INTREGII Vieti va fi comanda Noii Zile Cosmice. Asa sa fie.

Niciun comentariu: