duminică, 2 septembrie 2007


Limite

Karen Bishop

5 august 2007

Salutare!

În ultima perioada nu au avut loc multe schimbari în ceea ce priveste energiile si iata de ce: noi am experimentat o curatire în masa, apoi am ajuns într-o realitate/dimensiune cu o vibratie mai înalta, ca sa spunem asa, iar acum traim si suntem în aceasta realitate, dar pana acum nu a fost o energie activa sau în miscare.

Manifestari în spatiul nostru actual? Nimic nu pare sa se întâmple, marea majoritate a lucrurilor par sa fie desenate fara prea multa imaginatie sau fara a fi terminate complet (sau, pur si simplu, durând la nesfârsit!), sprijinul pare sa fi disparut, nimeni sau nimic nu pare sa apara pentru noi si cu siguranta nu este niciun sentiment de conectare la Sursa. De ce? Pentru ca noi ne aflam acum într-o realitate cu niveluri vibrationale mai ridicate si orice întruchipeaza vreo forma de energie sau „viata” are nevoie de o perioada destul de mare de timp pentru a se conecta la spatiul sau nou sau la cel mai potrivit „partener”, ca sa zicem asa.

Acest spatiu nou si care vibreaza mai înalt implica extinderea. Când noi vibram mai înalt sau calatorim în realitati mai înalte, trebuie sa ne extindem. Ne largim constiinta, perceptiile si chiar realitatea noastra fizica. De aceea ne putem simti ca si cum plutim, suntem ametiti, avem stari de greata, suntem somnorosi sau prezentam o multime de alte senzatii. Un mod în care acest lucru s-a manifestat pentru mine si Phil este ca acum dorim sa avem dubla cetatenie într-o tara straina. Astfel, ne-am extins teritoriul/granitele.

Datorita acestei noi expansiuni, acum toti avem nevoie sa ne conectam la lucruri noi, diferite, sa identificam ce sunt acestea si asteptam ca acest proces sa se încheie.

Suntem înca într-o stare de uitare sau stam pe loc pentru ceva mai mult timp, dorind sa mergem înainte. Aceasta se poate simti ca o presiune, dar nu ca o deprimare. Nu putem sa mergem niciunde atât timp cât înca nu avem unde sa mergem. Suntem „ambalati” în cutii si nu putem pasi în afara lor, iar usile sunt închise. Ca întotdeauna, noi asteptam cât mai mult pentru a prinde din urma si a identifica complet cine suntem si ce vrem cu adevarat!

Din cauza aceasta, ne putem schimba gândirea în orice moment. Putem sa credem ca vrem sa avem un lucru sau altul, dar, atunci când acestea nu se materializeaza, ne putem da seama ca ne dorim altceva în loc.

Totul este divin si într-o perfecta ordine, deoarece, atunci când energiile îsi vor reîncepe miscarea activa si în progres, vom fi nevoiti sa ne tinem tari. O data cu sosirea lunii septembrie, vom fi din nou loviti de o realitate cu manifestari rapide si instantanee si vom putea cu greu sa rezistam.

Un alt scenariu este prezentat, de asemenea, si acesta este pur si simplu un caz comun în procesul nostru de înaltare. Atunci când energiile sunt „afara”, asa cum sunt în mod obisnuit, lumina se pierde pentru catva timp. Acest lucru creeaza sentimentul de a fi deconectati sau scosi din priza, debusolati si fara nicio putere. Atunci când lumina nu mai este, energiile întunecate adora sa iasa si sa se joace. Nu este niciun profesor în clasa, iar ele cred ca sunt libere sa faca orice.

Acesta este, de fapt, un lucru grozav, pentru ca, atunci când lumina se întoarce (sau energiile care se misca înainte etc.), ea se napusteste asupra tuturor energiilor închise ce au venit în fata si le conduce acolo unde le este locul. Lumina conduce aceste energii în alta parte, deoarece ele nu pot exista într-o frecventa cu vibratie înalta.

Prin urmare, cum poate orice energie întunecata sa existe acum aici, din moment ce noi tocmai am ajuns într-o realitate cu vibratie mai înalta? Tot mai sunt prezente energii dense si întunecate, dar, din moment ce procesul nostru de evolutie spirituala progreseaza, asa cum se va întâmpla pentru înca o perioada de timp, aceste energii întunecate înca exista, numai ca devin din ce in ce mai putine, pe masura ce urcam pe scara noastra de evolutie. Mai putine pentru noi personal si ca un tot unitar, depinzand de treapta de evolutie pe care se afla fiecare dintre noi.

Progresul a ajuns DEPARTE. FOARTE DEPARTE. Si chiar daca poate nu-l simtim astfel în vremuri cum e perioada în care ne aflam, aceasta va trece si este doar o parte din proces. Si, pe masura ce progresam, aceste faze de gol interior sau descurajare devin din ce în ce mai scurte, mai putine si apar la intervale din ce in ce mai mari.

Acum, cu energiile cele mai înalte „manifestate în afara”, ca sa spunem asa, întunericul este cu adevarat agitat, în anumite privinte. Putem sti aceasta, deoarece în prezent exista un anumit sentiment de „lupte de putere” (din moment ce ne simtim deconectati sau fara putere, când suntem „scosi din priza”), ca si înclinarea de a observa partile negative ale celor din jurul nostru, în loc sa le vedem talentele, harurile si aspectele legate de nivelul sufletului.

Atunci când lumina da înapoi pentru catva timp, orice energii mai dense si mai întunecate care sunt înca prezente înauntrul nostru pot sa se activeze cu adevarat. Si, în schimb, putem sa le remarcam în altii, în loc sa ne concentram pe caracterul vibrational mai înalt al celorlalti.

Asa cum energiile atrag mereu alte energii asemanatoare, tot asa, atunci când este prezent mai mult întuneric, acesta poate creste foarte repede. În plus, întrucât nu au o conexiune reala cu ceva în momentul acesta, oamenii pot începe sa intre în panica si astfel încearca sa-si gaseasca un punct de sprijin, o putere contrafacuta si falsa, pentru a se simti protejati si la adapost. Acum este momentul când putem începe „sa ne agatam chiar si de un pai”. Începem sa devenim plictisiti sa asteptam ca adevarata noastra putere sa se întoarca si actionam sau luam decizii ce ne-ar putea face sa ne simtim „la datorie” din nou, dar, pâna la urma, acestea nu sunt cele mai bune decizii.

Prin urmare, în prezent cel mai bine este sa asteptam. Cu cât fluxul energetic de lumina este mai departe, cu atât mai rapid si mai cumplit este când se întoarce din nou. Luna septembrie va fi una minunata. Echinoctiul ne va propulsa înainte înca o data (de asemenea, luna aceasta vor avea loc si doua eclipse, ca si cum ele ne vor servi ca ajutor pentru energiile din luna septembrie). Deocamdata, daca ne putem bucura si sta la soare, stiind ca totul este într-o ordine perfecta si divina, ne putem simti cu adevarat minunat. Fa lucrurile pentru care nu ai avut timp sa le faci înainte! Atinge un ritm de viata mai lent, o viata mai simpla! Bucura-te de creativitatea ta, întrucât, dupa cum stim, ea ne conecteaza cu adevarat si ne plaseaza într-un spatiu cu o realitate vibrationala superioara. Fii prezent în momentul de acum!

Convinge-te de ceea ce vrei cu adevarat, chiar daca ai crede ca nu este posibil în interiorul sistemelor care exista actualmente (încearca sa nu „cumperi” ceea ce ti se prezinta, ci ceea ce vrei si îti doresti cu adevarat). Sa stii ca miracolele sunt totdeauna prezente în realitati mai înalte. Sa stii ca tot ceea ce tu îti doresti este cu siguranta posibil. Pastreaza-ti visul! Sa stii ca asa-zisele perioade de descurajare sunt întotdeauna temporare si apar pentru a face bine în ansamblu, întrucât ele implica faptul ca mase de oameni se înalta spre tarâmuri mai înalte.

De asemenea, sa stii ca a astepta este parte a serviciului nostru pentru omenire, din moment ce vrem cât mai multe „la bord”, întrucât aceasta planeta trebuie sa se înalte ca un întreg, iar noi ne iubim mult fratii si surorile.

Daca va simtiti frustrati în comparatie cu altii si cu locul în care va situati în momentul de fata, sa stiti ca este drept si potrivit sa fie asa. Pâna acum am progresat si câteodata poate fi o provocare sa nu fim într-un spatiu si intr-o realitate dupa care tânjim de atât de mult timp. Suntem, cu siguranta, fiinte stravechi si putem sa face mai mult decât credem ca suntem în stare. Amintindu-ne ca suntem lideri si în prim-plan ne poate ajuta sa ne amintim ca noi suntem cei care arata calea si astfel putem cu usurinta sa stabilim un model pentru restul planetei. Stiam ca patrundem înauntru atunci când am fost de acord sa devenim o parte din planul de înaltare. Si stiam, de asemenea, ca ne putem descurca si în aceasta privinta. Totul a fost ideea noastra, va amintiti?

Va doresc Raiul în inimi, lumina stelelor în suflete si miracole în vietile voastre, în aceste timpuri miraculoase.

Pâna data viitoare,

Karen

www.whatsuponplanet earth.com

[Editura For You Newsletter]

Niciun comentariu: