sâmbătă, 8 septembrie 2007

REINTOARCEREA FEMININULUI DIVIN


Cantecul sufleului #122 – Este usor

Daca am considerat viata un joc in care nu exista durere, incep s-o reevaluez acum.


De fiecare data cand am o dorinta, universul raspunde. Daca vreau bani, dragoste, apreciere, o masina, o casa sau flamingo pe pajiste, in momentul in care dorinta imi atinge constiinta, universul se zbate in culise pentru a crea caile si oportunitatile de a le face sa se intample.

Nu trebuie niciodata sa rog sau sa conving puterile divine. Nu trebuie sa ma lupt, sa ma fortez sau sa ma dau peste cap. Tot ce trebuie sa fac ca sa-mi primesc dorintele, este sa ma relaxez in corp si minte si sa am ganduri de fericire. Cu regularitate. Constant. Multe.

Universul va face restul. Si gama larga de metode pe care le va folosi ma va uimi si incanta.


Astazi gandesc: Usor. Fara efort. Distractie. Rasete. Relaxare. Primire.

Si lucruri uimitoare incep sa apara.

***************************

REINTOARCEREA FEMININULUI DIVIN

De Patricia Diana Cota Robles

Noi am trecut, in mod victorios, prin Schimbarea Erelor si frecevente necunoscute anterior, ale Constiintei Divine, de la Tatal/Mama Dumnezeul nostru, curg acum in stratul mental al Pamantului. Pe durata urmatorilor opt ani, Omenirea va fi, de asemeni, inundata cu frecvente fara precedent ale Iubirii Divine, prin rarul eveniment al Tranzitului lui Venus. Aceste evenimente extraordinare, celeste, ne furnizeaza noua tuturor o oportunitate de a ne transforma vietile noastre. In sfarsit, noi avem abilitatea de a recupera dreptul nostru prin nastere, de Fii si Fiice ale lui Dumnezeu. Prin inimile unite, noi putem implini scopul si motivul de a fi si de a manifesta perfectiunea Raiului pe Pamant.

Intentia acestei Interventii Divine este de a ajuta Omenirea sa schimbe efectele devastaoare ale caderii, care au aparut cu eoni in urma. Astfel, ca sa intelegem maretia oportunitatii prezente, va voi impartasi o versiune foarte condensata, a ceea ce s-a intamplat cu Omenirea pe durata caderii. Aceste evenimente tragice au modificat Planul Divin si i-au catapultat pe Copiii lui Dumnezeu in cosmarul durerii si suferintei, pe care le-am experimentat timp de milenii.

La inceput, Dumnezeu, Tot Ce Este, a decis sa creeze expresii individualizate ale Divinitatii, cu scopul de a avea reflectii ale vietii asociate pentru a iubi si a adora. Aceste expresii individualizate ale vietii sunt Copiii lui Dumnezeu. Copii lui Dumnezeu va includ pe voi, pe mine si pe fiecare alta Fiinta Umana care evolueaza. Am fost creati in imaginea Parintilor nostri Divini si suntem investiti cu intreg Potentialul Divina al Dumnezeului nostru. Acestea includ facultatile gandurilor si sentimentelor noastre , ca si darul vointei noastre libere. Planul initial a fost ca Fiii si Fiicele lui Dumnezeu sa foloseasca aceste daruri, ca sa co-creeze expresii noi ale Divinitatii, in mod perpetuu, extinzand corpul lui Dumnezeu. Parintii nostri Divini au hotarat ca noi vom experimenta mai rapid efectele creatiilor noastre, daca ramanem in constrangerile continuum-ului spatiu si timp, astfel a fost creat Pamantul 3D in Sistemul Solar al Soarelui Central, Alfa si Omega, ca sa fie scoala noastra de invatare.

Noi toti am auzit povestea despre Adam si Eva. De mii de ani, oamenii au incercat sa interpreteze aceasta poveste, insa ea este o metafora care a fost oferita omenirii, in termeni simpli, ca noi sa putem intelege. Acum, este momentul ca misterul lui Dumnezeu sa fie implinit si noi nivele ale claritatii si intelegerii se revarsa din Taramurile Adevarului Iluminat.

S-a spus ca Adam, masculinul, a venit primul pentru ca atunci cand Parintii nostri Divini au creat o forma de manifestare, primul lucru care s-a intamplat este ca Tatal Divin a pronuntat o cheie, un Ton Cosmic. Acest sunet celest formeaza matricea sau tiparul geometric pentru orice este creat. “La inceput a fost cuvantul si cuvantul a fost cu Dumnezeu”

S-a spus ca Eva, femininul, a venit dupa Adam, pentru ca indata ce tiparul geometric este format de Tatal Divin, Mama noastra Divina proiecteaza raza magnetica a Iubirii Divine, in inima matricii. Aceast camp de forta al Iubirii Divine este puterea coeziva(care uneste) care magnetizeaza Lumina primara neformata in matrice si o mentine in tiparul particular. Cea mai corecta interpretare a metaforei lui Adam si Eva, ar fi ca Eva a provenit din inima lui Adam, nu din coasta lui.

Polaritatile masculne si feminine ale Tatalui/Mamei Dumnezeu-lui nostru sunt necesare amandoua, in scopul ca manifestarea fizica sa se produca. Acest lucru este adevarat fie ca vorbim despre un graunte de nisip, o floare, o Fiinta Umana sau un Sistem Solar. Pentru ca viata sa existe trebuie ca ambele polaritati sa fie prezente, insa pentru ca viata sa infloreasca si sa atinga Potentialul sau Divin cel mai inalt, ambele polaritati trebuie nu doar sa fie prezente, ci sa fie echilibrate.

Initial, polaritatile feminina si masculina ale lui Dumnezeu erau echilibrate in interiorul fiecarei Fiinte Umane care evolueaza. Polaritatea masculina a Tatalui Divin a radiat in emisfera noastra stanga, activand mintea noastra rationala, logica. Apoi, ea s-a extins in fiecare celula si organ din corpurile noastre, prin centrul puterii din Chakra Gatului nostru. Lumina de la Tatal nostru Divin este albastru-safir si formeaza Flacara Puterii din Flacara Intreita Victorioasa Nemuritoare, care pulseaza in inimile noastre.

La inceput, polaritatea feminina a Mamei noastre Divine a radiat in emisfera noastra dreapta activand mintea noastra creativa, intuitiva. Apoi ea s-a extins in fiecare celula si organ din corpurile noastre prin centrul iubirii din Chakra Inimii noastre. Lumina de la Mama noastra Divina are culoarea roz-cristalin si formeaza Flacara Iubirii din Flacara Intreita, Victorioasa, Nemuritoare din inimile noastre. Atunci cand emisferele noastre, dreapta si stanga, sunt echilibrate si puterea masculina a Tatalui nostru Divin, din Chakra Gatului nostru, este echilibrata de iubirea feminina a Mamei noastre Divine din Chakra Inimii, Flacarile Albastra si Roz fuzioneaza si alcatuiesc o Flacara Violet magnifica. Aceasta Flacara Violet activeaza centrii creierului nostru spiritual: glandele noastre pituitara, pineala, hipotalamusul si centrii ganglionari de la baza creierului nostru. Atunci cand centrii creierului nostru sunt activati, Chakra Coroanei noastre, a Iluminarii, se deschide la intreaga sa marime si noi experimentam nasterea Constiintei Cristice. Lumina galben-aurie a Sinelui nostru Cristic, adevaratul Copil planetar al lui Dumnezeu, radiaza apoi prin Chakra Coroanei in fiecare celula si organ din corpurile noastre si formeaza Flacara Aurie a Intelepciunii din Flacara Intreita, Victorioasa, Nemuritoare, din inimile noastre.

Flacara Intreita, Victorioasa, Nemuritoare, albastra, roz si aurie din fiecare inima este manifestarea perfecta a Trinitatii Sacre. Ea este Echilibrul Divin dintre Puterea Tatalui nostru Divin, Iubirea Mamei noastre Divine, care este mentionata, de asemeni, ca Duhul Sfant si Fiul sau Fiica Intelepciunii lui Dumnezeu, care este adesea mentionat ca fiind Cristul!

Inainte de cadere, Fiii si Fiicele lui Dumnezeu au evoluat in scolile de pe Pamant, in armonie si in echilibru. Din nefericire, datorita circumstantelor variate in care nu voi intra, s-a ajuns intr-un moment in timp, in care am inceput sa ne folosim vointa noastra libera si facultatile co-creative ale gandului si sentimentului, pentru a crea forme-gand discordante si sentimente care au intrat in conflict cu tiparele perfectiunii din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu. De-a lungul timpului, creatiile noastre gresite au fost proiectate in substanta elementara din planul fizic, creand decadere, boala, degenerare si conditii de vreme severe. Omenirea a inceput sa experimenteze durerea, suferinta si starile apasatoare ale lipsei si limitarii, pentru prima oara. Acesta a fost inceputul caderii noastre catastrofale din Gratie.

Cand Fiii si Fiicele lui Dumnezeu au inceput sa experimenteze situatii si conditii dureroase, noi nu am stiut cum sa le manuim. In tentativa disperata de a opri durerea, noi ne-am inchis Chakra Inimii noastre pentru a ne impiedica sa simtitm atat de mult. Chakrele Inimilor noastre sunt portaluri prin care Mama Divina si impulsul Sau de echilibrare a Iubirii Divine patrund in planul fizic. Atunci cand am inchis Chakrele Inimii, Mama Divina a fost fortata sa se retraga. Acest eveniment dezastruos a aruncat Omenirea in Profunzimile haosului si ale confuziei. Fara o Chakra a Inimii dechisa, Copiii lui Dumnezeu nu au fost capabili sa primeasca destul din Iubirea Mamei noastre Divine, pentru a sustine constiinta creierului drept. Polaritatea Femininului Divin, a Iubirii si Respectului pentru Viata, nu a fost capabila sa echilibreze polaritatea Masculinului Divin, a Puterii.

Acest dezechilibru a determinat creierul nostru drept sa devina inactiv, ceea ce prin urmare, a determinat atrofierea centrilor creierului nostru spiritual, fortand Chakra Coroanei, a Iluminarii, sa se inchida. Omenirea a pierdut contactul cu Sinele noastre Cristice planetare si noi am cazut dintr-o stare a Constiintei Cristice, in iluzia separarii si fricii. Am uitat ca eram Copiii Preaiubiti ai lui Dumenzeu si ca tot ce are el este al nostru. Am pierdut calea noastra si nu ne-am putut reaminti de ce suntem pe Pamant. Cand am inceput sa folosim Puterea Masculina fara echilibrul Iubirii noastre Feminine si Respectului pentru Viata, s-a dezlantuit iadul! Tot ce aveam de facut pentru a vedea aceste rezultate oribile, a acestei stari de fapt, este sa observam lucrurile negative care sunt acum impinse la suprafata, ca sa fie vindecate, in vietile noastre individuale si in viata colectiva. Orice se intampla pe planeta, ce reflecta abuzul Puterii sau lipsa Iubirii si Respectului pentru Viata, sunt marturia retragerii Mamei noastre Divine. Aproape fiecare boala ce exista pe planeta intra in aceasta categorie.

De la cadere, ne-am luptat cu iluzia separarii de Sinele noastre Crisitce si cu credinta distorsioanta ca ego-urile noastre umane fragmentate, bazate pe frica sunt cine suntem noi, cu adevarat. Din fericire, odata cu Schimbarea Erelor si cu influxul Iubirii Divine prin Venus, toate acestea s-au schimbat.

Multe evenimente miraculoase au pregatit Omenirea pentru acest Moment Cosmic, pe durata catorva decade, in care Lucratorii Luminii de peste tot din lume, au lucrat cu tenacitate impreuna cu Compania Raiului, pentru a ajuta Omenirea sa-si inalte capul deasupra noroiului din mlastina creatiilor noastre omenesti gresite. Activitati incredibile ale Luminii au avut loc, care au schimbat cursul istoriri si au curatat calea Umanitatii, ca in final, sa perceapa Adevarul. Nu pot sa intru in toate detaliile aici, dar as dori sa stiti ca este imposibil sa va simtiti fara speranta, plini de frica sau singuri, odata ce ati inteles Interventia Divina care a avut loc, de-a lungul anilor, in numele vostru. Daca sunteti interesati sa aflati despre aceste activitati curajoase, transformatoare de viata si de imputernicire, ale Luminii, ele au fost cu grija documentate in cartile mele “Ce se intampla pe Pamant” si “ACASA... Raiul pe Mama Pamant” Aceste carti sunt disponibile pe website-ul nostru sau in librarii.

Zi de zi, Lumina lui Dumnezeu sporeste pe Pamant si tot ce intra in conflict cu Lumina este impins la suprafata, pentru a fi vindecat si transmutat inapoi, in perfectiunea lor originala. Din perspectiva noastra pare ca lucrurile devin mai rele, insa acest lucru este o iluzie. Problema este ca noi suntem capabili sa vedem, cu claritate, ca negativitatea este impinsa la suprafata peste tot in lume, insa ceea ce nu putem vedea cu usurinta, este incredibilul influx de Lumina Divina care o impinge sa iasa la suprafata.. Purificarea care are loc in mod curent, reprezinta ceea ce au determinat profetii sa se refere la acest unic moment, ca la “timpul tipatului si al scrasnirii din dinti”

In pofida aparentelor, schimbari miraculoase au avut loc in interiorul fiecarui barbat, femeie si copil, in timpul anilor trecuti. Aceste schimbari au inversat efectele groaznice ale caderii si ne-au condus in sus, pe calea Spiralei Evolutiei. Aceste lucruri au aparut in fiecare suflet care evolueaza pe planeta, fie ca persoana era constienta de ele sau nu. Fiecare dintre Sinele noastre Divine ne-a ghidat prin aceste experiente, prin alinierea perfecta cu Planul nostru Divin individual, spre binele nostru cel mai inalt. Voi impartasi cu voi cateva schimbari, care au transformat viata si care au avut loc recent.

Dupa influxul de Lumina prin Convergenta Armonica din 1987, Coloana Omenirii planetara cu sapte nivele si cele sapte Chakre majore ale noastre, impreuna cu meridianele lor corespondente, au crescut in vibratie suficient, ca sa fuzioneze si sa devina una cu Coloanele Solare 4D, cu 12 nivele, cu Chakrele si meridianele Prezentei noastre Cristice Solare 4D. Aceasta Prezenta Divina este aspectul nostru mai inalt, al Sinelui Cristic planetar 3D.

Schimbarea vibrationala a permis celor 12 Filamente Solare ale ADN-ului nostru sa fie recalibrate la frecventele mai inalte ale Dimensiunii a 4-a. Cand s-a realizat acest lucru, energia noastra, vibratia si constiinta noastra au fost ridicate mai mult si Prezenta noastra Cristica Solara 4D a fost capabila sa se integreze in corpurile noastre, fizic, eteric, mental si emotional. Acest lucru a demarat trezirea emisferei noastre drepte, in pregatire pentru revenirea Mamei Divine. Incetisor, glandele noastre pituitara si pineala au inceput sa se activeze.

In August 2003, chiar inaintea Schimbarii Erelor, care urma sa aiba loc intre Eclipsele de Luna si de Soare din Noiembrie, Coloanele noastre Solare 4D, Chakrele si meridianele au crescut in vibratie prin Sinele noastre Divine, destul de mult, ca sa fuzioneze si sa devina una cu Coloanele Solare 5D cu 12 nivele, cu Chakrele si meridianele a EU SUNT Prezenta noastra 5D, aceasta Prezenta Divina este aspectul nostru mai inalt al Prezentei Cristice Solare 4D. Acum, pentru prima oara, de cand am coborat in scola de invatare, densa 3D, cu eoni in urma, EU SUNT Prezenta noastra are acces direct la corpurile noastre Pamantene. Acest eveniment extraordinar a pavat calea pentru revenirera Mamei noastre Divine.

Prin EU SUNT Prezenta noastra, care straluceste prin Chakrele noastre Solare 5D, acestea sunt capabile sa se deschida la intreaga lor marime. Frecventele 5D au transces negativitatea discordiei creata de oameni. In aceasta octava a Luminii poate fi sustinuta doar perfectiunea nelimitata a lui Dumnezeu! Acest lucru inseamna ca, daca o persoana inca elimina ganduri, cuvinte, actiuni is sentimente negative, acele tipare gresit-create trebuiesc aruncate sub vibratia Chakrelor 5D si nu pot sa le afecteze pe ele, in nici un fel. De cand Aceste chakre functioneaza peste larma negativitatii, iesind la suprafata ca sa se vindece peste tot in lume, acum noi avem abilitatea de a proiecta puterea totala a Luminii Vindecatoare a lui Dumnezeu, in aceste situatii, prin Chakrele noastre Soalre 5D, fara sa contaminam vibratia, sunetul sau culoarea Luminii Divine a lui Dumnezeu. Aceasta sporeste mai mult abilitatea noastra de a fi portaluri deschise ale Luminii si instrumente eficiente ale lui Dumnezeu!

Prin Coloanele noastre Solare 5D activate si a puternicei EU SUNT Prezenta noastra, avand in control Chakrele noastre Solare, Chakra noastra a Inimii Solara 5D, a fost pregatita pentru revenirea Mamei Divine. In August 2003, dupa activarea Coloanelor noastre Solare 5D a avut loc o activitate sacra a Luminii, implicand EU SUNT Prezenta fiecarui barbat, femeie, copil si intreaga Companie a Raiului. Pe durata acestui extraordinar eveniment, Polaritatea Feminina a lui Dumnezeu din Inima a Tot Ce Este, Mama noastra Divina, a revenit pe Pamant! Lumina sa stralucitoare a radiat prin emisfera creierului drept, activand-o la maximul permis de Legea Cosmica. Apoi, ea a proiectat Lumina Sa Divina in Flacara Intreita, Victorioasa, Nemuritoare, care straluceste in inimile noastre. Coloana roz din Flacara Inimii noastre a revenit la echilibrul perfect si Iubirea Divina Transfiguratoare a Mamei Divine a fost securizata, in mod permanent, in centrul puritatii din fiecare electron al pretioasei energii de viata, care exista pe Pamant.

Aceasta revenire a Mamei Divine, a fost pasul final al pregatirii necesare, ca Pamantul sa faca ascensiunea victorioasa pe Spirala Evolutiei, pe durata Inspiriului Cosmic cunoscut ca Schimbarea Erelor. Acest eveniment, numit Concordanta Armonica de catre Lucratorii Luminii din lumea intreaga, a fost plin de succes peste cele mai mari asteptari ale Raiului. Un portal al Constiintei Divine a fost deschis permanent din Inima a Tot Ce Este, prin Sori peste Sori si prin toate Dimensiunile Luminii, pana in centrul Mamei Pamant. Acum, zi de zi, ora de ora, Omenirea este inundata de frecventele Constiintei Divine si Iluminarii, peste tot ce am experimentata noi pana acum. Acest influx al Asistentei Divine este filtrat, in mod gradat, in mintile constiente ale fiecarui suflet ce evolueaza, accelerand procesul nostru de trezire si reconectarea noastra cu tiparele perfectiunii, din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu.

In 8 Iunie 2004, am experimentat prima fateta a perechii Tranzitelor lui Venus. A doua fateta a Tranzitului lui Venus va apare pe 6 Iunie 2012. Pe durata celor opt ani dintre ele, influxul Iubirii Divine din Venus, va asista pe Mama noastra Divina in sarcina Sa momumentala, a initierii paradigmei masive a schimbarii, de pe Pamant. Aceasta schimbare este destinata sa proiecteze Omenirea inainte in Lumina, spre manifestarea tangibila a Unimii si Respectului pentru INTREAGA Viata.

Influxul Luminii din prima faza a Tranzitului lui Venus, a curatat calea pentru activarea centrilor creierului spiritual remanent, al Omenirii. Pe 21 Iunie 2004, pe durata altei Ceremonii Divine, influxul de Lumina prin Solstitiul de Vara din Emisfera Nordica, a activat hipotalamusul si centrii ganglionari de la baza creierului noastru. Prin realizarea acestui lucru cu succes, Masculinul Divin si Femininul Divin din fiecare suflet care evolueaza, au fost uniti, inca odata, prin Casatoria Sacra.

Acum, totul este potrivit si timp de opt ani, miracolul Tranzitului lui Venus, care taie respiratia, va inunda intreaga viata pe acest drag Pamant, prin esenta sublima si puterea spirituala a Iubirii Divine Transfiguratoare a Mamei noastre Divine si a Supremei Armonii. Cand aceasta substanta sacra patrunde in fiecare atom si in fiecare particula subatomica, gloria lui Dumnezeu va fi dezvaluita si Omenirea se va delecta, inca odata, in miracolul Creatiei. Cand Omenirea este inaltata in nivelele cel mai inalte ale Inteligentei Divine, noi vom realiza Adevarul afirmatiei: TOT CE ARE TATAL/MAMA NOASTRA DIVINA ESTE AL MEU, Iubirea si Abundenta vor deveni obisnuinta Noii Zile.

Pamantul Se Inalta in Lumina.

Nu exista intoarcere inapoi.

Multumim Doamne!

www.eraofpeace@aol.col

Niciun comentariu: