duminică, 16 septembrie 2007

carte noua QUADO NE VORBESTE


Quado este un spirit care nu a ales niciodata sa ia o forma fizica. El raspunde intrebarilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart.

Mesajele sunt primite de Carrie Hart, care ne spune: „Nu il vad pe Quado. Cand primesc mesajele, vad imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se intinde in fata. Singura imagine pe care am avut‑o cu Quado este o minge stralucitoare de energie, care s‑a aplecat ca sa ma salute. Ceea ce simt este o prezenta masculina iubitoare, protectoare, cu simtul umorului – o anumita lumina si bucurie in aceasta iubire.”

Iar Quado spune despre el insusi: „Sunt o entitate spirituala... Exist sub forma de energie si sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, in orice moment in care ati avea nevoie de ajutor sau de indrumare. Ca spirit, sunt capabil sa fiu simultan peste tot, iar existenta mea aici, in acest plan fizic, in aceasta forma materializata partial, are pur si simplu rolul sa te ajute – sa te ajute sa te regasesti pe tine insuti, sa te ajute sa recunosti iubirea, bucuria si pacea care exista aici pentru tine... Stiu ca viata ta este grea. Stiu ca te lupti si imi doresc sa te deschid catre minunile vietii si sa te fac sa‑ti privesti aceasta viata fizica, aceasta desfasurare temporala, ca pe o aventura, ca pe ceva care ar trebui imbratisat cu insufletire, cu bucurie, cu vitalitate. ... Te indemn sa te umpli cu iubire si cu atentie – si sa imbratisezi pe deplin viata. Te indemn sa inveti sa‑ti faci mintea sa taca si sa‑ti deschizi inima. Iar daca te simti singur si frustrat, daca esti doborat de mahnire, de singuratate sau disperare si nu reusesti sa te linistesti ... atunci te indemn sa‑mi ceri ajutorul – sa inchizi, pur si simplu, ochii, sa tragi adanc aer in piept si sa‑mi ceri sa vin la tine si sa te invaluiesc precum o patura calda si mangaietoare, de iubire si atentie. Lasa‑ma sa vin si sa te imbratisez cu iubirea nesfarsita a universului. Lasa‑ma sa vin si sa‑ti arat bogatia care este a ta!”

IATA SI UN SFAT DAT DE QUADO:

Vineri, 26 septembrie 2003 (4:53 dimineata): Dragii nostri care au plecat

Mesajul de azi raspunde la întrebarea unei cititoare:

Ce ne poti spune despre sufletele celor iubiti care au murit? Ce va fi cand noi vom ajunge în a 4‑a si a 5‑a dimensiune? O sa‑i putem vedea pe cei dragi din nou, în acel moment?

Quado, ai un raspuns la aceasta întrebare?

Da, desigur, desigur.

Acest raspuns are mai multe nivele, dar raspunsul scurt, pentru a te linisti repede, este da, desigur.

Tu esti un suflet care are un trup. Iar ca suflet – care esti tu – esti o sfera stralucitoare de energie, într‑o stare de iubire, de bucurie si pace, care trimite acea energie în jos acestui trup si acestei personalitati fizice, pe care le‑ai materializat. Dar într‑adevar, la acest nivel – la nivelul aflat imediat deasupra acestui nivel fizic – tu esti totusi o fiinta unica cu scanteia ta absolut unica de a fi.

Iar la acest nivel toate sufletele sunt prezente si interconectate. Îti poti imagina ca faci parte din grupul de suflete care au ales sa împarta aventuri si vieti – si sa fie profund interconectate. La nivelul în care existi chiar acum, chiar în timpul acestei vieti, esti profund interconectata cu toate celelalte suflete pe care le‑ai cunoscut vreodata în aceasta viata sau în alte vieti – ca si cu altele pe care nu le‑ai întalnit înca în aceasta viata, dar cu care ai o afinitate de suflet.

Toate acestea exista acum. Si astfel, oamenii pe care i‑ai iubit în aceasta viata sunt cu tine acum, chiar acum. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi sus prin meditatii si sa‑ti contactezi sufletul – iar atunci vei fi capabila sa contactezi si sufletele lor, în acea stare de a fi.

Nimic nu se pierde. Totul este interconectat.

Asadar, nu te gandi la lucruri în termeni liniari – cum ca o sa mori si ca doar apoi vei fi din nou împreuna cu cei pe care i‑ai iubit. Esti cu ei acum – chiar acum. Iar calea de a ajunge la ei nu este aceea de a‑i contacta si de a‑i cauta direct, ci este prin propriul tau sine – sa ajungi la cele mai înalte nivele ale propriei tale fiintei, pana cand tu însati esti energie pura, iubire, bucurie si pace. Iar la acest nivel, chiar si cea mai mica parte din tine va fi capabila sa ajunga la cea mai profunda pace si contemplare; tu vei fi capabila sa atingi inimile si sufletele acelora pe care i‑ai iubit, caci esti cu ei, acum.

Nimic nu se pierde. Totul se castiga. Toate sunt prezente în orice moment – aici si acum. Iar raspunsurile la absolut orice se afla în doua lucruri: a ajunge sus, la cel mai înalt si mai bun sine al tau si a trai în acest moment, cel de acum.

Nu mai fi nerabdatoare sa‑i întalnesti pe cei pe care i‑ai iubit. Sa stii ca ei sunt cu tine, acum. Sa stii ca raspunsurile la orice întrebare sunt aici, chiar acum, în acest moment. Fii constienta ca în acest moment, chiar acum – existi pe toate aceste nivele, în trupul tau fizic care este aici. Creierul, mintea si personalitatea acestei vieti fizice. Legatura cu Sinele tau superior – sufletul unic care esti tu si care salasluieste în iubire, în bucurie si pace, pe care le trimite jos, spre forma fizica si care este conectat direct cu alte suflete.

Si sa nu uiti ca exista si nivelul superior, locul în care toti suntem una, tot ce înseamna viata – trecuta, prezenta si viitoare – toate fiintele, toata unimea, în Marea Tacere, în întregime si deplinatate totala a fiintarii. Toti la fel. Toti interconectati. Toti fiind una. Totul exista chiar acum. Aceasta minunatie te pune în legatura cu cerul, cu fiecare copac, cu fiecare fir de iarba. Iar daca doresti, aproape ca poti s‑o atingi, întinzandu‑te pe iarba si privind norii, dandu‑ti voie sa simti legatura, unitatea si maretia vietii.

Chiar acum, în acest moment, toate sunt ale tale. Toata bucuria, toata pacea, toata fericirea pe care ti le‑ai putea dori vreodata. Ele nu exista în viitor, atunci cand esti din nou împreuna cu cineva iubit. Nu exista în viitor, atunci cand ai succes, cand obtii destui bani, cand îti gasesti adevarata iubire. Fericirea exista acum si numai acum. În acest moment, iar apoi în cel urmatorul acum. Atunci cand îmbratisezi aceasta viata exact asa cum este, chiar acum. Fericirea nu exista în trecut, caci trecutul s‑a dus. Nu exista în viitor, caci viitorul este un numar de momente care, atunci cand sosesc, înseamna Acum. Aici este locul în care exista fericirea. Chiar acum.

Acesta este locul în care se afla cei iubiti de tine. Chiar aici, chiar acum. Nimic nu se pierde.

[Editura For You Newsletter]


Niciun comentariu: