vineri, 7 septembrie 2007

Energiile pentru septembrie 2007

Sfarsiturile, inceputurile si responsabilitatile voastre in Noua Energie

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Dragi Lucratori intru Lumina, dupa puternicele energii care au intrat pe planeta in luna august, luna septembrie va va oferi ocazia sa integrati, sa asimilati si sa va recastigati legaturile cu Lumina inca o data. In septembrie sunt momente puternice, care va vor ajuta sa simtiti cum va miscati in energiile Noului Pamant.

Primul moment semnificativ este armonica 9-9-9 sau energia zilei de 9 septembrie, cu ecouri in 18 septembrie si pe 27 septembrie, imediat dupa Luna Plina. In aceste momente veti deveni constienti de completarea sau terminarea ciclului tranzitional care a inceput in 1998 si de inceperea primului ciclu al Noului Pamant. Am spus acum ceva timp ca acest ciclu nu incepe cu adevarat decat cu harmonica lui 1-1-1 de pe 1 ianuarie 2008, iar pana atunci ati putea sa va asteptati la o perioada de relativa instabilitate si de schimbari rapide. Sinele vostru Superior (prezenta voastra Eu Sunt) va iesi din “vechile” energii si va va alinia cu noile directii si cu noile ocazii.

Dragi Lucratori intru Lumina, acesta este un timp al alegerii si al cresterii. Nu opuneti rezistenta: lasati sa plece ce trebuie sa plece si fiti deschis la nou. Daca in aceasta perioada veti avea impresia ca nu va miscati si ca sunteti “blocati”, atunci lasati asta sa se intample si fiti constienti ca sunteti la momentul zero al unei noi creatii sau manifestari. Fiti rabdatori si constienti ca ceea ce trebuie sa se intampla se va manifesta la momentul potrivit. Daca, pe de alta parte, lucrurile merg mult prea repede pentru voi, stati calmi si centrati si fiti constienti ca schimbarile rapide trebuie sa se intample pentru ca voi sa va aliniati cu noile energii ce vin, energii ale primului ciclu adevarat al Noului Pamant.

Urmatorul moment puternic va fi la Luna Plina si la eclipsa partiala de soare din 11 septembrie. In acest moment, codurile solare pentru completarea vechiului ciclu si inceputul unuia nou vor fi integrate in constiinta colectiva planetara si umanitatea va fi gata sa treaca mai departe in ciclul Noului Pamant.

Pe 23 septembrie, echinoctiul va aduce un moment de mult dorit echilibru planetei dupa ce energiile intense si ametitoare ale transformarii si schimbarii si-au terminat munca. Acesta este momentul cand noaptea si ziua sunt egale si cand se marcheaza schimbarea anotimpurilor. In Nord, ziua devine mai scurta pe masura ce se apropie iarna, iar in sud, ziua devine mai lunga pe masura ce vara revine. Permiteti energiilor interioare masculine si feminine sa se echilibreze in interiorul vostru.

Luna Plina este pe 26 septembrie. Soarele va fi in Balanta si Luna Plina va fi in Pesti. Aceasta va fi o Luna Plina patimasa, guvernata de energiile solare inflacarate ale Divinului Feminin in incarnarea sa arhetipala ca Zeita a Focului. Zeita a carei energie este cea mai apropiata de acest moment este Kali, zeita estica a sfarsiturilor si a incepututrilor. Luna Plina ar putea fi un bun moment pentru ceremoniile focului si pentru exprimarea recunostintei pentru ceea ce pleaca si pentru ceea ce vine cu noile energii. Intensa lumina a elementului foc va va lumina drumul in continuare, dragilor, si va transforma tot ce trebuie sa se transforme acum.

Pastrarea echilibrului intre Divinul Masculin si Divinul Feminin din interiorul vostru in septembrie

Dragilor, in aceasta luna veti fi provocati sa va pastrati echilibrul interior intre energiile voastre interioare masculine si feminine. Zeita planeta Venus va fi in tranzitie prin Leu, adaugand mai multa energie inflacarata solara feminina “mixului” din septembrie. Cu Luna Plina in Berbec si Venus in Leu, acesta va fi un timp al pasiunii creatoare, al senzualitatii si al puterii. Aceasta energie solara feminina s-ar putea manifesta sub forma unor noi proiecte creatoare, prin noi relatii romantice sau prin innoirea unor astfel de proiecte si relatii.

Poate insemna, de asemenea, terminarea proiectelor vechi si a relatiilor ce nu sunt aliniate cu energia Noului Pamant. Energiile creatoare si sexuale vor fi atat de intense si de puternice, incat vor determina un moment de “trecere”, o distrugere a vechiului, astfel incat noul sa se poate forma. Daca un astfel de eveniment are loc, este important ca voi sa va pastrati centrarea interioara si sa nu permiteti sa fiti spulberati de intensitatea si pasiunea momentului.

Planeta energiilor masculine Marte va fi in Gemeni, in opozitie cu Centrul Galactic si cu Pluto si Jupiter in Sagetator. Aceasta inseamna ca energiea masculina este angajata intr-un dialog intens, expansiv si transformator cu Centrul Galactic, care este “varful ascutit” al energiei feminine divine. Acest dialog este despre transformarea si despre expansiunea spirituala initiate de Pluto pe masura ce energiile masculine trec dincolo de dualitatea vechii energii in complementaritatea energiei Flacarii Gemene. Deci, va puteti astepta in septembrie, de asemenea, la presiuni transformatoare intense efectuate asupra energiei interioare masculine.

Asta inseamna, dragi Lucratori intru Lumina, ca va avea loc o eliberare si o schimbare in energia masculina. Vechile energii ale controlului si dominatiei vor disparea complet, pentru a fi inlocuite de energiile parteneriatului si ale impartirii in mod echitabil. Asta va insemna, de asemenea, ca orice relatii personale sau de munca care inca se bazeaza pe control si pe co-dependenta vor fi puse sub o intensa presiune pentru a se schimba si a se transforma in conformitate cu noile energii.

Deci, dupa cum vedeti, dragilor, vom avea de-a face cu unele energii “explozive” si “tensionate” in aceste timpuri, dar scopul este de a curata in final tot ceea ce nu este in concordanta cu noile energii. Si, ca Lucratori intru Lumina, voi sunteti “primul val”, cel care creeaza modelul pentru manifestarea tiparelor de relatii si creativitate ale Noului Pamant.

Responsabilitatile voastre in Noua Energie

Dragi Lucratori intru Lumina, in aceasta Noua Energie, voi veti avea multe responsabilitati ca lideri ai Noului Pamant care incepe sa fie creat in cea de-a cincea dimensiune. Ca Maestri intru Lumina si Co-Creatori in Spirit, voi veti deschide calea si-i veti ajuta pe ceilalti in accederea in cea de-a cincea dimensiune. Si astfel, in urmatoarele cateva luni, multi dintre voi isi vor asuma noi responsabilitati si noi forme de munca. Ocaziile vor veni catre voi in conformitate cu dorintele, darurile si talentele voastre si depinde de voi sa fiti responsabili si sa va manifestati cu intelepciune.

Insa, daca analizam cuvantul “responsabilitate”, vedem ca este alcatuit din doua parti: “raspuns” si “abilitate”, iar problema care se pune cu adevarat aici este, dragi suflete, legata de abilitatea voastra de a raspunde curgerii Energiei Divine Creatoare si a Puterii in vietile voastre.

Cand au loc schimbari neasteptate sau cand energia se schimba, cum raspundeti voi? Sunteti socati, furiosi, depresivi sau fara de putere? Sau va pastrati centrarea si va folositi puterea interioara pentru a va concentra si pentru a crea o noua manifestare? Cand o energie din viata voastra se epuizeaza, dispare si trebuie sa fie inlocuita, nu va permiteti sa fiti atrasi in procesul de dezintegrare! Mai degraba amintiti-va ca sunteti un creator si ca puteti crea o noua forma si o noua manifestare pentru a o inlocui pe cea veche.

Procesul continuu al creatiei include atat procesul disolutiei, cat si pe cel al creatiei: energiile lui Kali. Nu permiteti sa fiti lasati fara de putere de aceste energii! Pastrati-va puterea, concentrati-va si creati o noua intentie! Aceasta va va ajuta sa treceti prin orice energie haotica sau in descompunere cu incredere si cu gratie. Pentru ca, pe masura ce vechiul dispare, noul vine intr-o noua forma si inlocuieste vechiul. Exista un moment de hiatus (de golire) si apoi Noua Energie va veni cu o noua creatie. Voi puteti determina forma acestei energii prin mentinerea intentiei voastre cu incredere, cu responsabilitate si cu recunostinta pentru ceea ce voi stiti ca se manifesta.

Si aceasta este, dragi Lucratori intru Lumina, raspunsul + abilitatea = responsabilitatea voastra catre Lumina in aceste timpuri de renastere ale ciclului Noului Pamant, de manifestare a Raiului pe Pamant.

Noi va dorim iubire neconditionata, putere si bucurie in aceasta binecuvantata luna de septembrie!

Niciun comentariu: