miercuri, 19 decembrie 2007

Energiile pentru octombrie 2007

Energiile pentru octombrie 2007

Trezirea Inimii Planetare si Inaltarea la Noua Constiinta a Pamantului

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Dragi Lucratori intru Lumina, acesta este timpul Marii Treziri, procesul maret si transformator pe care l-ati numit Inaltare. Pentru ca, intr-adevar, in acest moment voi va inaltati, drept colectiv al constiintei numite planeta, de la vechile grile tridimensionale catre grila/matricea multidimensionala a Noului Pamant.

Acesta este un timp al Celebrarii si al Bucuriei. In aceasta luna, veti simti Inaltarea in constiinta voastra ca Bucurie si Lumina a inimii si a spiritului. Veti simti Divinul Feminin in aspectul sau Solar ca Energie Creativa si Bucurie pe masura ce va ancorati constiinta in intregime in Matricea de Diamant a Noului Pamant.

Dragilor, suntem intrebati ce inteles au toate acestea, asa ca va vom explica pe scurt ce este acest proces de curatare, eliberare, vindecare si schimbare. Cu multe mii de ani in urma, ceea ce voi ati numit ulterior “caderea din Rai” a avut loc atunci cand ati ales, prin libera vointa, sa parasiti matricea multidimensionala a creatiei voastre si sa explorati limitarile structurii dense denumite dimensiunea a treia. Pentru ca, intr-adevar, sunteti Fiinte de Lumina aventuroase! Pe masura ce ati permis aceasta cadere in energiile mai dense, echilibrul vostru s-a pierdut si v-ati indepartat de perfectiunea complementaritatii (energiile complementare ale Flacarii Gemene), trecand in energiile opuse ale dualitatii, energii lipsite de echilibru. Insa, ati fost de acord sa explorati dualitatea ca pe un mod de explorare a Sinelui vostru si a Cine Sunteti in energia densa.

Si astfel, pe masura ce ati inaintat in densitate, ati inceput sa creati din interiorul acestei energii a dualitatii si a conflictului, iar experiente precum diavolul sau intunericul, razboiul, boala, lipsurile au aparut in manifestare. Toate acestea au fost creatii ale lipsei voastre de echilibru si ale constiintei voastre duale.

Si apoi, pe masura ce conflictul s-a intensificat, energiile masculina si feminina au intrat in conflict si au cautat sa obtina dominatia si controlul una asupra celeilalte. Multe religii si filosofii au fost atrase in acest conflict, si-au pierdut astfel concentrarea pe calea de Lumina si au devenit vehicule pentru el, iar actiunile lor au devenit din ce in ce mai intunecate si s-au indepartat de reflectarea Luminii, adica de ceea ce trebuia ele sa faca cu adevarat.

Apoi, acum o mie de ani, acest conflict a fost inchis, cu greu, cand energia masculina dezechilibrata a obtinut “victoria” asupra energiilor feminine. Grila feminina care a purtat frecventa feminina a Zeitei-Sursa a fost “inchisa”. Noi am numit aceasta grila feminina Grila Magdalena, in onoarea Constiintei Christice Feminine, care a fost purtata de Magdalena. Dar, atunci cand grila a fost “inchisa”, ea a devenit intunecata si grea si s-a umplut de energiile fricii, ale nelinistii si ale depresiei, care au fost plasate acolo de campanii intregi de teroare si persecutie duse impotriva acelora care au indraznit sa-si traiasca vietile in adevarul energiei zeitei feminine. Aceasta grila nu mai vibra cu enegia Bucuriei si a Creativitatii - scopul sau initial.

Si astfel, aceasta schimbare a fost inscrisa in ADN-ul vostru. Ati invatat sa identificati distorsiunile energiei masculine puternice, dar dominatoare, si sa va fie teama si sa dispretuiti femininul slab si vulnerabil. Si astfel, constiinta tip “victima” a devenit parte a istoriei voastre, a Ceea Ce Sunteti cu adevarat, dar nu a fost decat o iluzie bazata pe distorsiune si nu contine nici un adevar, pentru ca voi, intr-adevar, sunteti cu totii fiinte pline de Putere si de Lumina.

Dar, dragilor, de-a lungul timpului au fost multe suflete curajoase, de Lumina si Frumusete, care au intrat in aceasta matrice densa si instabila cu scopul de a pastra Lumina si Adevarul a Ceea Ce Sunteti si de a ghida Umanitatea inapoi catre Constiinta Superioara si catre matricea multidimensionala. Dar aceasta decizie de reintoarcere catre Taramurile Inalte ale Luminii a trebuit sa fie facuta ca alegere a liberului arbitru, in acelasi mod in care alegerea de a le parasi a fost tot o hotarare a liberului arbitru. Si astfel, in ultimul ciclu al timpului, constiinta umana, drept colectivitate, a luat acea decizie de a reveni impreuna si astfel procesul de vindecare, curatare si de reechilibrare este in plina desfasurare. Grila feminina (sau Grila Magdalena) este acum reactivata si merge la putere maxima din nou si astfel Inima Sacra a Planetei se trezeste si energia Flacarii Gemene/a Constiintei este din nou prezenta in intregime pentru cei care aleg sa se trezeasca in aceste timpuri.

Si astfel, Umanitatea este gata sa se inalte din densitatea constiintei distorsionate catre Flacara Pura a Constiintei Christice Magdalena. Lunga calatorie prin densitate s-a terminat si Lumina Pura a revenit.

Umanitatea este gata sa-si elibereze creatiile realizate in densitate si dualitate - intuneric si rau, lacomie si exploatare. Aceste lucruri vor pali in fata constiintei voastre pe masura ce o introduceti in intregime in Matricea de Diamant radianta a Constiintei Multidimensionale.

Dragilor, veti simti aceste schimbari in corpurile voastre fizice, pentru ca acest corp al vostru este un microcosmos al Pamantului insusi. Veti simti vechile energii ale fricii si tristetii cum sunt eliberate si cum energiile noi, ale Luminii si Bucuriei, vin sa le inlocuiasca. Apoi calatoria si aventura explorarii continua, dar cu un Nou Pamant si o Noua Constiinta.

Veti mai simti, probabil, cum obiceiurile, viciile si memoriile vechii grile, cu distorsiunile sale, vor mai cere prezenta voastra pentru un timp si probabil ca veti simti neliniste, depresie si frica. Dar, de asemenea, veti avea tot mai mult constiinta Binecuvantarii si a Bucuriei, constiinta cantecului inimii in Noua Grila pe masura ce incepeti sa simtiti care a fost intentia initiala a aventurii in densitate: aventura plina de bucurie a Creativitatii, care poarta numele de Viata pe planeta Pamant. Si, treptat, va veti simti inca o data in siguranta sa folositi grila de energii feminine, Constiinta Magadalena-Christ. Veti explora lumina inimii si a sufletului vostru si veti invata sa manifestati din adancul dorintelor inimii voastre pure si iubitoare.

Pentru ca, intr-adevar, dragilor, este timpul Trezirii Inimii Planetare si al Trezirii energiilor voastre profunde din Inima ca punct in care energiile personale si planetare se integreaza si converg. Pe masura ce va treziti catre Flacara Geamana din interiorul vostru, si planeta se trezeste la constiinta pura a Christului - Divinul Masculin si a Magdalenei - Divinul Feminin.

Si, astfel, se realizeaza! Munca voastra inseamna sa permiteti schimbarea si sa va incredeti in ea. Veti simti din ce in ce mai mult o lumina, o usurare si o bucurie pe care nu le-ati mai simtit de multa vreme, probabil de multe vieti si de multe mii de ani.

Echilibrul va fi obtinut si veti incepe treptat sa vedeti aceasta Noua Lumina luand forma pe planeta.

Energiile in octombrie

Punctele principale ale acestei schimbari in Noua Matrice in luna octombrie vor avea loc in jurul Lunii Pline de pe 26 octombrie. Pe 27 si 28 octombrie, relativ la Pamant, Pluto va fi exact pe Centrul Galactic. Aceasta aliniere a energiilor lunare cu Pluto si cu Marele Soare Central va crea un puternic val de energie Feminina Solara Divina, care va integra si se va uni cu Divinul Masculin intr-o manifestare puternica a Flacarii Gemene.

Pentru ca Flacara Geamana sunteti VOI! VOI sunteti purtatorii Codurilor Zeitei si punctul central de unire a Flacarilor Gemene/Sursa actuala de Energie. VOI sunteti Pamantul trezindu-se catre Constiinta Deplina.

In noiembrie si decembrie vor mai fi alte trei momente puternice in care va veti putea conecta intr-un mod foarte puternic cu energia Flacarii Gemene dinauntrul fiintei voastre. Acestea vor avea loc la poarta 11:11 pe 11 noiembrie, la portalul 12:12 din data de 12 decembrie, precum si la solstitiul de la sfarsitul lunii decembrie.

In octombrie, Soarele va fi in Balanta, Casa Relatiilor si a Mariajului guvernata de Venus, Zeita Iubirii si purtatoarea energiei Divine Feminine. Fie ca ea sa lumineze inima voastra cu Flacara Bucuriei pe masura ce experimentati Uniunea Flacarilor Gemene dinauntrul propriei voastre Inimi Sacre! Fie ca voi sa fiti un musafir bucuros al Mariajului dintre Flacarile Gemene – Divinul Masculin si Divinul Feminin, care se conecteaza in interiorul inimii voastre!

Astfel, dragilor, in aceste timpuri puternice si miraculoase, va uram Bucurie si Celebrare! Fie ca voi sa veniti Acasa, la Ceea Ce Sunteti, si sa experimentati plenar Puterea Creatoare si Bucuria Raiului pe Pamant! Pentru ca, in Rai, Flacarile Gemene sunt Una, iar aici, pe Pamant, Flacarile Gemene sunt Una in inima voastra pe masura ce intrati in Noua Matrice a Pamantului. Si, astfel, Raiul pe Pamant este creat in interiorul VOSTRU - si pe Pamant.

Si asa este!

Fie ca Bucuria si Pacea sa predomine!

[Editura For You Newsletter]

Niciun comentariu: