marți, 18 decembrie 2007

CONVERSATIE CU ARHANGHELUL MIHAIL DESPRE BUCURIE SI DURERE

Aceasta informatie a aparut dupa o discutie cu Arhanghelul Mihail si este inregistata ca atare.

Celia Fenn: Ma intrebam de ce atat de multi oameni simt asa de multa durere, anxietate si deprimare, in special in aceste timpuri, cand era de asteptat sa experimentam Bucuria Noului Pamant. Oamenii au tot asteptat-o. “Unde este Bucuria, de ce sunt atat de deprimat si de ce sufar? Ce trebuie sa fac pentru a ma purifica si ca sa pot simti Bucuria?”

Arhanghelul Mihail: "Esti pregatita sa auzi adevarul despre aceste lucruri? Esti dornica sa afli o perspectiva, din realitatea cuantica? Iti poti schimba modul de gandire?”

Celia Fenn:Am intrebat: Ce vrei sa spui?

AAM: "Ei bine, am vorbi cu diferite ocazii despre natura iluziei si ca doar Iubirea este reala si adevarata. Structura Cosmosului este Iubirea Neconditionata, iar Iubirea este exprimata ca Extaz si Bucurie! Aceasta este realitatea. Acesta este adevarul. Insa tu m-ai intrebat de ce exista atat de multa suferinta si deprimare pe Pamant, iar eu iti voi spune ca este o iluzie, deoarece Totul este Iubire!”

Celia Fenn: OK, am spus. Deci, este o iluzie! De ce atat de multi oameni simt atat de intens aceasta iluzie, incat ajung sa fie deprimati, tristi si singuri?

AAM: “Ei bine, imi permiti sa-ti explic unele lucruri de baza? In lumea dualitatii, voi ati creat perechi de lucruri opuse, pentru a descrie experientele: Iubire si Ura, Lumina si Intuneric, Bucurie si Suferinta, nu este asa?"

Celia Fenn: Da, asa intelegem noi experientele noastre, pe Pamant.

AAM: Imagineaza-ti o lume si un mod de a fi, care sa nu fie dual sau bazat pe dualitate! Imagineaza-ti o lume a Unimii si a Constiintei Unificate, in care exista doar energie si aceasta energie care se exprima ca Lumina si Sunet, este structura de baza a intregii vieti! Datorita faptului ca deriva din Sursa, ea este Iubire pura!

In timp ce experimentati aceasta energie a Iubirii pure, ea este perceputa ca valuri de energie provenite din Sursa, prin Centrul Galactic. Voi ati invatat sa miscati energia dintre voi, prin intereactiunile voastre si sa experimentati energia Sursei, prin manifestarile sale din corpul vostru.

Va vom spune ca aceasta energie exprima, intotdeauna, doar Iubirea! Ceea ce experimentati in vietile voastre si prin corpurile voastre, reprezinta experienta Iubirii intense, manifestata in planul material!

Voi sunteti cei care interpretati aceste valuri de energie pura ca “iubire”, “suferinta” sau ”bucurie”. Este alegerea voastra cum veti experimenta aceasta energie, in raport cu modul in care interpretati evenimentee.

De exemplu, atunci cand un val de energia intensa, pura, trece prin voi, puteti alege sa o simtiti ca extaz, sau ca durere si suferinta. Experienta insasi reprezinta acceptarea pura a energiei in corpul vostru, prin sistemul nervos. In ultimii ani, in timp ce v-ati inaltat in 5D si ati inceput sa utilizati corpurile voastre energetice, multidimensionale, ati accesat chiar mai mult din campurile intense ale energiei Sursei. Acest lucru va continua! Voi urcati pe valuri dupa valuri de Iubire extatica a Sursei.

Insa, in majoritatea cazurilor, ati ales sa interpretati si sa experimentati aceasta energie ca stress si suferinta.”

Celia Fenn: Dar de ce?

AAM: Ei bine, energia este intensa si determina presiuni intense asupra corpului fizic si a sistemului nervos. Aceasta stimulare intensa este cea pe care o asociati cu durere, suferinta si depresie, deoarece in 3D, in care majoritatea ati creat iluzia “sigurantei”, rareori ati experimentat sentimente si emotii intense, in alte ocazii decat in cele in care erati infricosati, indurerati sau deprimati. Am putea spune ca, pentru multi dintre voi, a devenit o obisnuinta. V-ati blocat in tiparele interpretarii si perceptiei, care va fac sa considerati aceasta energie intensa, ca fiind a stimulare negativa – si o experimentati in acest fel.

De asemeni, voi aveti putina experienta in privinta aceste energii a extazului si a bucuriei intense, in vietile voastre, asa ca aceasta este foarte mica, pentru a o folosi ca model de bucurie si extaz intens.

Experienta este o curgere, asa cum am spus inainte, alaturi de continuum-ul energiei, care deriva din Sursa. Voi alegeti cum sa experimentati si sa interpretati aceasta energie, care intotdeauna este iubire si bucurie!”

Celia Fenn: OK, insa ce zici daca cineva moare si ne paraseste? Sau daca cineva drag ne abandoneaza, sau daca ne pierdem toti banii? Sunt acestea experiente pline de bucurie?

AAM: (cu blandete) “Ei bine, intelegem cat de dificile sunt aceste experiente aparente, cand sunt simtite de cei aflati in forma umana; deoarece forma umana este dependenta de iluzie, in multele moduri de a intelege realitatea.

Sa luam un prim exemplu! In cazul in care cineva moare, adevarul este ca nu exista moarte, deoarece toti sunteti fiinte infinite al luminii, care existati in multe dimensiuni. Ceea ce numiti moarte este doar o trecere de la un nivel al energiei sau al realitatii, in altul. Este, si ar trebui sa fie, un motiv de bucurie, deoarece energia care a fost trimisa de Sursa in manifestare, revine apoi la Sursa si “misiunea” sa a fost indeplinita si terminata. Insa oamenii care sunt limitati in lumea iluziei si a dualitatii, vad doar ca ceva s-a sfarsit si s-a pierdut, asa ca emotiile intense ale acestei treceri sunt interpretate ca suferinta si durere. Nu este nimic “gresit”. Este doar o alegere pe care ati facut-o si pe care o puteti schimba sau modifica, atunci cand sunteti pregatiti, cu adevarat, sa traiti in fluxul Unimii si al Constiintei Unificate!

Sa luam al doilea exemplu, al cuiva care isi pierde banii, casa si siguranta! Desigur, apar emotii intense si perturbari energetice, care sunt interpretate ca depresie. Si aceasta este tot o iluzie, deoarece, in realitate, voi aveti dreptul de a fi in siguranta si protejati de Spirit, asa cum si sunteti de fapt, daca permiteti asta. Insa voi le-ati dat unor iluzii – pe care le numiti “a avea economii” sau “sistemul banilor” – si va asteptati ca ele sa va sustina. Cand acestea se prabusesc, sunteti cuprinsi de frica, deoarece v-ati autolimitat printr-o iluzie si nu sunteti sustinuti de Iubirea care v-ar spune ca Totul este Bine si ca se va avea grija de voi, daca doar ii veti permite fluxului de energie sa treaca prin voi. Prin urmare, intensitatea experientei devine depresie. Aceasta ar fi putut fi o oportunitate ca Spiritul sa lucreze cu voi si sa va sustina, daca ati fi fost curajosi, puternici si increzatori1

Urmeaza problema abandonarii de catre o fiinta draga. Ei bine, este o interpretare a fluxului vietii. Exista multe motive pentru care oamenii si relatiile incep si se sfarsesc. Este o alegere comuna, pentru a exista un transfer al “invinuirii” Cea mai comuna judecata este indreptata spre sine, ca in: “Nu am fost destul de bun/a”, iar aceasta duce la tristete. Voi traiti intr-o civilizatie in care succesul individual este totul si atunci cand exista o perceptie a nereusitei si pierderii valorii de sine, care determina sentimente intense, acestea sunt interpretate apoi ca tristete si durere.

Ce-ar fi daca ati celebra ceea ce s-a intamplat si i-ati permite sa plece, doar pentru a lasa sa apara ceva nou si mult mai de dorit pentru nivelul evolutiei voastre? Apoi, ati putea celebra orice sfarsit, fara nevoia de a ajunge la judecata si invinuire. Puteti avansa in asteptarea Bucuriei, Iubirii si a unei noi experiente!”

Celia Fenn: Uau, acesta este un mod foarte diferit de a privi viata!

AAM: “Intr-adevar, asa este! Dar te poti intreba de ce atat de putini oameni aleg aceasta perceptie a vietii? De ce atat de multi sunt blocati in taramurile durerii si a prietenei sale, mania? Ei bine, voi veniti dupa multe vietii cu traditii spirituale, care v-au invatat sa va judecati si sa-i acuzati pe altii. Spiritualitatea dualistica se focalizeaza pe “bine” sau “rau” si pe analizarea experientei, in acord cu acest model. Astfel, a devenit un obicei ca oamenii sa judece, sa gaseasca greseli, sa se acuze pe ei si pe ceilalti, in loc ca doar sa accepte ceea ce este si sa ridice valurile de emotii si sentimente, intr-o noua stare de a fi.

Vom impartasi cu voi motivul pentru care este asa. Ati uitat cum sa fiti adevarati Luptatori ai Luminii si sa curgeti odata cu valurile de energie ale Sursei. Nu v-ati instruit in experimentarea curajului, a perseverentei si a acceptarii, asa ca, atunci cand sunteti loviti de valuri de energie, nu aveti puterea si seninatatea de a supravietui furtunii, prin intelegerea ca totul este in regula. Voi intrati in durere si manie (furie). Daca ati fi fost instruiti ca luptatori, v-ati accepta frica si durerea, stiind ca sunt iluzii si ati cauta cai de a trece de ele si de a intra in realitatea Iubirii si a Bucuriei. Adesea, aceasta este doar o chestiune de a va schimba asteptarile si perceptiile!”

Celia Fenn: Ok, am o scrisoare de la cineva, care vrea sa stie de ce nu poate gasi Bucurie si de ce simte o nereusita atat de mare. Spune ca atunci cand era in vacanta, a experimentat o frecventa inalta, insa cand a revenit la lucru, a pierdut-o. De ce?

AAM: "Ei bine, draga mea, munca ei o pune la pamant. Ea nu gaseste bucurie in munca ei. Poate ca munca ei nu-i exprima pasiunea si dorintele, asa ca ea are nevoie sa-si creeze un alt gen de munca. Dar este adevarat si faptul ca, in civilizatia voastra, ati pierdut intelegerea si aprecierea muncii, ca fiind o bucurie si prilej de creativitate. Ati transformat munca intr-un mod de a obtine bani si foarte putini lucrati in Bucurie si Iubire.

Ati uitat ca atentia principala asupra muncii este de a fi in serviciul celorlalti si de a exprima iubirea neconditionata. Nu va amintiti de poetul care a spus, “munca este iubirea devenita vizibila”?

Are putina importanta ce faceti, atata timp cat sunteti constienti ca aceasta munca este oportunitatea de a-i servi pe ceilalti si de a face ca iubirea voastra sa devina vizibila! Daca oamenii ar lucra, intelegand lucrurile in acest mod, ar descoperi cu adevarat, frecventa Iubirii si a Bucuriei in munca lor si in viata lor de zi cu zi.

Asa ca, am spune ca a crea si a trai experienta Bucuriei este o alegere, pe care fiecare om o poate face. Acea alegere va deveni mai usoara, de indata ce veti invata sa eliberati vechile obiceiuri perceptive si experimentale, dependenta de durere si va veti permite sa experimentati, in propriile vieti, valurile puternice ale Iubirii Neconditionate, Divine, cat si ale Bucuriei si Iubirii,.

Acest lucru necesita o acceptare fundamentala a naturii blande si sustinatoare a Universului si acceptarea a Tot Ce Este, a Tot ce curge in experientele voastre si ca acestea sa fie acceptate cu seninatate si bucurie!

Acest lucru nu constituie o autorizare de a comite acte de natura negativa sau daunatoare, intrucat trebuie sa intelegem ca totul este Iubire! Reamintiti-va ca Iubirea doar se exprima pe sine, ca sustinere si acceptare. Orice altceva este iluzie si trebuie sa fie re-exprimate, pana cand apare Iubirea, caci la baza tuturor lucrurilor sta Iubirea care asteapta sa fie exprimata si experimentata! Depinde de voi sa o descoperiti si sa o exprimati, sa o simtiti ca Bucurie!

Nu va judecati experienta de a simti durerea! Intelegeti doar ca, in Constiinta Unitatii, Totul este Una si ca Durerea si Bucuria sunt Una, deoarece doar Bucuria este cu adevarat reala!

Celia Fenn: Dupa discutia cu AAM, am realizat un channel pentru cineva, in care a vorbit mai pe larg, despre deosebirea dintre Bucurie si Fericire. Cred ca este de ajutor, pentru multi oameni, in prezent.

AAM: In legatura cu problema de a simti putina bucurie, aceasta nu are legatura cu Corpul de Lumina. De fapt, cu cat mai radiant este Corpul de Lumina, cu atat este mai dificil ca sa simti uneori Bucuria. Acest lucru este asa, deoarece intensitatea luminii creaza o presiune grea asupra vehicului fizic si acest lucru poate fi interpretat ca “stress” si “depresie”. Vezi, draga mea, in civilizatia voastra, timp de mii de ani nu ati experimentat bucurie si lumina intensa. Corpul nu este obisnuit cu a simti energia intensa in Corpul de Lumina si multi simtiti ca viata “se misca foarte rapid” si ca exista putina bucurie.

Este in functie de voi, ca Lucratori intru Lumina, sa spargeti tiparele din trecut si sa permiteti corpului vostru sa interpreteze energia intensa, nu ca stress, ci ca Bucurie si Pasiune! Acest fapt implica o schimbare a perceptiei si a intelegerii. Asta, deoarece, de indata ce percepeti ca exista tot timpul numai bucurie si ca tot ce aveti de facut este sa-i permiteti sa vina si sa o receptionati, o veti simti si exprima!

Insa nu va judecati deoarece credeati ca stiti ce este bucuria. Adevarul este ca doar acum invatati adevarata semnificatie a Bucuriei si cum poate fi simtita si exprimata, deoarece “bucuria” nu este “fericirea” ca atare. Bucuria poate fi experimentata fara fericire, deoarece nu sunt acelasi lucru. Bucuria este o stare de constiinta spirituala, in care va puteti conecta cu Tot Ce Este si in care va intelegeti locul in Marele Dans Cosmic al Vietii. Este o recunostiinta profunda, fata de Viata si fata de Darurile Sursei! Fericirea este o emotie care apare atunci cand o fiinta se afla in circumstante in care se simte confortabil, unde are bucuria simturilor, in care este distractie si in care ii ofera placere corpului si sufletului. In mod ideal, experienta Bucurie si a Fericirii ca Una, este ceea ce cautati cu totii. Si, intr-adevar, cu cat ajungeti mai profund in starea de pace, prin Bucuria voastra Interioara si stiti mult mai mult despre cum sa va creati propria realitate, cu atat veti fi mai capabili sa le experimentati atat Bucuria cat si Fericirea, in acelasi timp.

Insa, intelegeti ca, fiind fiinte inaltate, voi deja va aflati in acea stare de Bucurie, Important este doar sa ii permiteti sa va cuprinda si sa o apreciati! Apoi, de indata ce veti simti recunoastinta, veti incepe sa creati fericirea care le va oferi placere corpului si sufletului si se va uni cu Bucuria, in moduri minunate si miraculoase!”

Am tradus sub aceasta forma de dialog, ca sa fie mai usor de urmarit.

Este divin!

Gratia

[Editura For You Newsletter]

Niciun comentariu: