joi, 30 august 2007

Limite, Karen Bishop


Limite

Salutare!

În ultima perioadă nu au avut loc multe schimbări în ceea ce priveşte energiile, şi iată de ce: noi am experimentat o curăţire în masă, apoi am ajuns într-o realitate sau dimensiune cu o vibraţie mai înaltă, ca să spunem aşa, iar acum trăim şi suntem în această realitate, dar pana acum nu a fost o energie activă, sau în mişcare.

Manifestări în spaţiul nostru actual? Nimic nu pare să se întâmple, marea majoritate a lucrurilor par să fie desenate fără prea multă imaginaţie, sau fără a fi terminate complet (sau pur şi simplu, durând la nesfârşit!), sprijinul pare să fi dispărut, nimeni sau nimic nu pare să apară pentru noi, şi cu siguranţă nu este niciun sentiment de conectare la Sursă. De ce? Pentru că noi ne aflăm acum într-o realitate cu nivele vibraţionale mai ridicate şi orice întruchipează vreo formă de energie sau „viaţă” are nevoie de o perioadă destul de mare de timp pentru a se conecta la spaţiul său nou, sau la cel mai potrivit „partener”, ca să zicem aşa.

Acest spaţiu nou şi care vibrează mai înalt implică Expansiunea. Când noi vibrăm mai înalt, sau călătorim în realităţi mai înalte, trebuie să ne extindem. Ne lărgim conştiinţa, percepţiile şi chiar realitatea noastră fizică. De aceea ne putem simţi ca şi cum plutim, suntem ameţiţi, avem stări de greaţă, suntem somnoroşi, sau o mulţime de alte senzaţii. Un mod în care acest lucru s-a manifestat pentru mine şi Phil, este că acum dorim să avem dublă cetăţenie într-o ţară străină. Astfel, ne-am extins teritoriul sau graniţele.

Datorită acestei noi expansiuni, acum toţi avem nevoie să ne conectăm la lucruri noi, diferite, să identificăm ce sunt acestea şi aşteptăm ca acest proces să se încheie.

Suntem încă într-o stare de uitare, sau stăm pe loc pentru ceva mai mult timp, dorind sa mergem înainte. Aceasta se poate simţi ca o presiune, dar nu ca o deprimare. Nu putem să mergem niciunde, atâta timp cât încă nu avem unde să mergem. Suntem „ambalaţi” în cutii şi nu putem păşi în afara lor, iar uşile sunt închise. Ca întotdeauna, noi aşteptăm cât mai mult pentru a prinde din urmă şi a identifica complet cine suntem şi ce vrem cu adevărat.

Din cauza aceasta, ne putem schimba gândirea în orice moment. Putem să credem că vrem să avem un lucru sau altul, dar atunci când acestea nu se materializează, ne putem da seama că ne dorim altceva în loc.

Totul este divin şi într-o perfectă ordine, deoarece atunci când energiile îşi vor reîncepe mişcarea activă şi în progres, vom fi nevoiţi să ne ţinem tari. Odată cu sosirea lunii Septembrie, vom fi din nou loviţi de o realitate cu manifestări rapide şi instantanee, şi vom putea cu greu să rezistăm.

Un alt scenariu este prezentat de asemenea, şi acesta este un pur si simplu un caz comun în procesul nostru de înălţare. Atunci când energiile sunt „afară”, aşa cum sunt în mod obişnuit, lumina se pierde pentru puţin timp. Acest lucru creează sentimentul de a fi deconectaţi sau scoşi din priză, debusolaţi şi fără nicio putere. Atunci când lumina nu mai este, energiile întunecate adoră să iasă şi să se joace. Nu este niciun profesor în clasă, iar ele cred că sunt libere să facă orice.

Acesta este, de fapt, un lucru grozav, pentru că atunci când lumina se întoarce (sau energiile care se mişcă înainte etc.), ea se năpusteşte asupra tuturor energiilor închise ce au venit în faţă şi le conduce acolo unde le este locul. Lumina conduce aceste energii în altă parte, deoarece ele nu pot exista într-o frecvenţă cu vibraţie înaltă.

Prin urmare, cum poate orice energie întunecată să existe acum aici, din moment ce noi tocmai am ajuns într-o realitate cu vibraţie mai înaltă? Tot mai sunt prezente energii dense şi întunecate, dar din moment ce procesul nostru de evoluţie spirituală progresează, aşa cum se va întâmpla pentru încă o perioadă de timp, aceste energii întunecate încă există, numai că devin din ce in ce mai puţine, pe măsură ce urcăm pe scara noastră de evoluţie. Mai puţine pentru noi personal şi ca un tot unitar, depinzand de treapta evoluţionistă pe care se află fiecare dintre noi.

Progresul a ajuns DEPARTE. FOARTE DEPARTE. Şi chiar dacă poate nu-l simţim astfel în vremuri cum e perioada în care ne aflăm, aceasta va trece şi este doar o parte din proces. Şi, pe măsură ce progresăm, aceste faze de gol interior sau descurajare devin din ce în ce mai scurte, mai puţine şi apar la intervale din ce in ce mai mari.

Acum, cu energiile cele mai înalte „manifestate în afară”, ca să spunem aşa, întunericul este cu adevărat agitat, în anumite privinţe. Putem şti aceasta, deoarece în prezent există un anumit sentiment de „lupte de putere” (din moment ce ne simţim deconectaţi sau fără putere, când suntem „scoşi din priză”), ca şi înclinarea de a observa părţile negative ale celor din jurul nostru, în loc să le vedem talentele, harurile şi aspectele legate de nivelul sufletului.

Atunci când lumina dă înapoi pentru puţin timp, orice energii mai dense şi mai întunecate care sunt încă prezente înăuntrul nostru pot să se activeze cu adevărat. Şi, în schimb, putem să le remarcăm în alţii, în loc să ne concentrăm pe caracterul vibraţional mai înalt al celorlalţi.

Aşa cum energiile atrag mereu alte energii asemănătoare, tot aşa atunci când este prezent mai mult întuneric, acesta poate creşte foarte repede. În plus, întrucât nu au o conexiune reală cu ceva în momentul acesta, oamenii pot începe să intre în panică şi astfel încearcă să-şi găsească un punct de sprijin, o putere contrafăcută şi falsă, pentru a se simţi protejaţi şi la adăpost. Acum este momentul când putem începe „să ne agăţăm chiar şi de un pai. Începem să devenim plictisiţi să aşteptăm ca adevărata noastră putere să se întoarcă, şi acţionăm sau luăm decizii ce ne-ar putea face să ne simţim „la datorie” din nou, dar până la urmă, acestea nu sunt cele mai bune decizii.

Prin urmare, în prezent cel mai bine este să aşteptăm. Cu cât fluxul energetic de lumină este mai departe, cu atât mai rapid şi mai cumplit este când se întoarce din nou. Luna Septembrie va fi una minunată. Echinocţiul ne va propulsa înainte încă o dată (de asemenea, luna aceasta vor avea loc şi două eclipse, ca şi cum ele ne vor servi ca ajutor pentru energiile din luna Septembrie). Deocamdată, dacă ne putem bucura şi sta la soare, ştiind că totul este într-o ordine perfectă şi divină, ne putem simţi cu adevărat minunat. Fă lucrurile pentru care nu ai avut timp să le faci înainte. Atinge un ritm de viaţă mai lent, o viaţă mai simplă. Bucură-te de creativitatea ta, întrucât, după cum ştim, ea ne conectează cu adevărat şi ne plasează într-un spaţiu cu o realitate vibraţională superioară. Fi prezent în momentul de acum.

Convinge-te de ceea ce vrei cu adevărat, chiar dacă ai crede că nu este posibil în interiorul sistemelor care există actualmente (încearcă să nu „cumperi” ceea ce ţi se prezintă, ci ceea ce vrei şi îţi doreşti cu adevărat). Să ştii că miracolele sunt totdeauna prezente în realităţi mai înalte. Să ştii că tot ceea ce tu îţi doreşti, este cu siguranţă posibil. Păstrează-ţi visul. Să ştii că aşa-zisele perioade de descurajare sunt întotdeauna temporare şi apar pentru a face bine în ansamblu, întrucât ele implică faptul că mase de oameni se înalţă spre tărâmuri mai înalte.

De asemenea, să ştii că a aştepta este parte a serviciului nostru pentru omenire, din moment ce vrem cât mai multe „la bord”, întrucât această planetă trebuie să se înalţe ca un întreg, iar noi ne iubim mult fraţii şi surorile.

Dacă te simţi frustrati în comparaţie cu alţii şi cu locul în care va situati în momentul de faţă, să ştiti că este drept şi potrivit să fie aşa. Până acum am progresat şi câteodată poate fi o provocare să nu fim într-un spaţiu şi o realitate după care tânjim de atât de mult timp. Suntem, cu siguranţă, fiinţe străvechi şi putem să face mai mult decât credem că suntem în stare. Amintindu-ne că suntem lideri şi în prim-plan, ne poate ajuta să ne amintim că noi suntem cei care arată calea şi astfel putem cu uşurinţă să stabilim un model pentru restul planetei. Ştiam că pătrundem înăuntru, atunci când am fost de acord să devenim o parte din planul de înălţare. Şi ştiam de asemenea că ne putem descurca şi în această privinţă. Totul a fost ideea noastră, vă amintiţi?

www.whatsuponplanetearth.com

Vă doresc Raiul în inimi, lumina stelelor în suflete, şi miracole în vieţile voastre, în aceste timpuri miraculoase.

Până data viitoare,

Karen



[Editura For You Newsletter]

Niciun comentariu: