duminică, 16 septembrie 2007

TEMPLUL SCHIMBARII

ERIK BERGLUND

Erik Berglund este un artist care combina talente muzicale extraordinare, cu Spiritul si puterea darurilor de la Dumnezeu. Erik canta ca un inger, cu o voce superba de tenor, acompaniat de sunetele cristaline ale harpei sale irlandeze. Erik a locuit 19 ani in orasul New York, unde a studiat harpa cu legendarul harpist Mildred Dilling, profesorul lui Harpo Marx. A luat si lectii de meditatie si vindecare cu marele invatator spiritual, Hilda Charlton. A inceput sa cante din voce si harpa la Festivaluri Medievale, iar apoi a avut reprezentatii in New York, inclusiv la Natiunile Unite, Catedrala St. John the Divine, Carnegie Recital Hall si Lincoln Center. Dupa ce s-a mutat pe coasta de vest, Erik a inceput sa faca turnee in Statele Unite, Europa, Canada, America de Sud, Asia si in Pacificul de Sud. A cantat in mari orase, precum Atena, Londra, Paris, Berlin, Ierusalim, Tokyo, Osaka, San Francisco, Los Angeles, Miami, Washington D.C., Toronto si Sau Paulo si in puternice puncte energetice cum ar fi Machu Piccu, marile piramide, Glastonbury, Insula Pastelui, Mt. Fuji, muntii Grand Tetons, Lacul Louise, Yucatan, insulele hawaiene si pe Pamantul Sfant. Muzica lui a fost interpretata la inmormantarea reginei Iuliana a Olandei si transmisa in intreaga Europa. A inregistrat multe albume, printre care urmatoarele CD-uri: Angel Chants, Harp of the Healing Light, Angel Flight, Healing Harp of Heaven, Angel Beauty, Harp of the Healing Waters, Somewhere, Endless Light, Harp Music for Children, Creating Abundance si Angelic Harp Music.

Pe langa faptul ca este un artist de renume international, Erik este si un vindecator sensibil, a carui viata i-a atins pe multi, prin intermediul atelierelor de lucru, retreaturilor, conferintelor si sedintelor de vindecare particulare. Erik a participat la intalniri precum 11:11 din Egipt, a 25-a aniversare a Natiunilor Unite, Adunarea Maestrilor din Noua Zeelanda, intalnirile Lucratorilor intru Lumina din Australia si Florida, Discover Life din Viena, Conferinta De Spiritualitate din Brazilia, Festivalul Body-Mind-Spirit (Corp-Minte-Spirit) din Londra, Festivalul Pamantului din Texas, Festivalurile Wesak din Mount Shasta si Germania, Expozitiile Whole Life, Congresul Mondial al Iluminarii, Conferintele Group Avatar si Retreaturile International MAPS, alaturi de Jasmuheen. Timp de multi ani, Erik a gazduit Mount Shasta Millennium, o intalnire internationala a lucratorilor intru lumina tinuta in fiecare an in California. Erik a organizat si o serie de aletiere de lucru, pe teme precum Abundenta, Relatiile, Vindecarea si Ingerii. Activitatea sa este inspirata de ingeri si este menita sa ne inalte si sa ne vindece acele parti din noi insine care au nevoie de frumusete si vindecare.

carte noua Jonette Crowley Vulturul şi condorul


Cuvinte de laudă pentru

Vulturul şi condorul

„Îmi plac foarte mult povestirile spirituale iar aceasta este învăluită într-o frumuseţe incredibilă şi se desfăşoară într-unul dintre locurile cele mai mistice de pe pământ. Ea are un mesaj profund care vă va schimba pentru totdeauna inima.”

Glenda Green, autoare a Love without End

„Este evident că angajamentul de a sluji omenirea şi toate lucrurile care sunt în legătură cu noi, cu riscul de a pierde tot ceea ce este preţios, inclusiv reputaţia, stă în centrul sufletului acestei femei. A trăi viaţa din acest loc a făcut din viaţa ei o aventură din care toţi ne putem inspira.”

Lindsay Wagner, actriţă

„Exact cum Profeţiile Celestine şi Conversaţii cu Dumnezeu au adus adevăruri căutătorilor spirituali, când veţi citi incredibila călătorie mistică a lui Jonette vi se vor deschide multe uşi către mult mai multe niveluri. Inima şi sufletul ei pur vor atinge şi deschide inimile multora. Mulţumesc!”

Henriette Reineke, Olanda

„O carte fascinantă despre misterele străvechi ale Americii de Sud şi ale trecutului. Este o carte care va captiva atât pe călător cât şi pe cercetător.”

David Hatcher Childress, autor al cărţii Oraşe pierdute şi Mistere străvechi ale Americii de Sud

„Îmi place foarte mult! Este mistică, frumoasă, minunată, emoţionantă, adevărată şi completă şi îl implică pe cititor. Ai realizat ceva extraordinar.”

Nancy Mitchell, California

„Citesc şi nu pot să o las din mână. Pe mine m-a transformat. Sunt puternic atrasă spiritual şi energetic de cuvintele şi acţiunile tale. Să spun că este fascinant ar fi total inexact, pentru că este ceva mult mai profund decât asta. Este o carte extraordinară, atât de bine scrisă, antrenantă şi edificatoare! Faci o treabă grozavă în domeniul conştiinţei. Îţi mulţumesc!

Linda Hansen, Colorado

„Suntem mult mai măreţi decât credem! O capodoperă care îţi arată cu curaj calea prin puterea exemplului şi acţionează ca o oglindă perfectă pentru cei care îndrăznesc să se privească la ei înşişi în această lumină...”

Asena Gurs, Turcia

Vulturul şi condorul este fascinantă, incitantă, plină de surprize. Este, însă, amuzantă şi plină de mesaje înţelepte.”

Shahid Khatai, India

„Jonette este o mare scriitoare. Cartea mă îndeamnă să ascult şi să am încredere în vocile mele interioare şi să-mi urmez inima. Am fost extrem de mişcată. Am râs şi am plâns.”

Gabriela Contreras, Mexico

„O carte uimitoare! Te îndeamnă să-ţi trezeşti inima şi să-ţi luminezi sufletul. Te simţi obligat să o urmezi pe autoare în incursiunea ei spre locurile mistice unde realitatea fizică se intersectează cu cea spirituală.”

Nancy Prins Bush, Colorado

„Îţi mulţumesc că ţi-ai împărtăşit povestea vieţii tale cu noi toţi. Îmi place foarte mult să o citesc şi să învăţ. Această carte va fi un succes deoarece scrii ca şi când ai vorbi cu un prieten; mă inviţi ca pe un oaspete cu care bei o ceaşcă de ceai sau cafea.”

Deb Moe, Minnesota

„Am devorat cartea. Aş fi putut să o citesc la nesfârşit... Sunt fascinată! Este incredibil; am simţit ca şi când eu aş fi trăit această experienţă. Nu-ţi poţi imagina ce înseamnă acest text pentru mine, el luminează calea pe care trebuie să păşesc. Nu am cuvinte să-ţi mulţumesc pentru că ne-ai împărtăşit experienţa ta. Îmi place foarte mult sinceritatea, mesajele şi râsul tău.”

Anita Muetterken, Argentina

„Experienţele tale sunt, într-adevăr, o inspiraţie pentru noi. Ideea principală este că suntem mult mai mult decât credem, iar evoluţia noastră depinde de dorinţa noastră de a accepta expansiunea şi măreţia noastră.”

Toril Storoe, Norvegia

„Mi-a plăcut foarte mult să citesc despre aventurile tale magice şi înălţătoare... Cred că sunt incitante, imposibile şi foarte reale în acelaşi timp. Apreciez modul în care îmbini povestirile despre stări modificate de conştiinţă cu lucrurile lumeşti. Scrii minunat, iar ceea ce ai de povestit ne mişcă profund şi confirmă magia şi misterul care face parte din viaţă. Îţi mulţumesc pentru curaj.”

Nancy Mayans, New York

„Felicitări! Cartea ta este minunată. Nu am putut să mă opresc din citit până când nu am terminat-o. Au fost multe pasaje unde ochii mi s-au umplut de lacrimi, m-am simţit atât de aproape de ceea ce povesteai... pur şi simplu minunat. Am fost în special mişcată de pasajele care vorbesc despre relaţia ta cu sufletul tău geamăn, Mallku. Descrierea ta este atât de reală, atât de vie. Aş fi putut să fiu cu tine acolo. Atunci când i-ai comandat muntelui, vocea ta a răsunat în mine. Îţi mulţumesc foarte mult pentru această carte minunată şi pentru tot ceea ce eşti.”

Meggi Erman, Israel

„Nu pot să cred că nu ai scris cărţi toată viaţa ta! Naraţiunea curge atât de liber, încât pur şi simplu am fost fascinată în timpul lecturii. Ai o capacitate uimitoare de a te folosi cu naturaleţe de cuvinte. Cartea surprinde partea mistică, amuzantă, divină şi oh, atât de umană, într-un mod în care cititorul îl însoţeşte efectiv pe povestitor, pas cu pas. Este ca şi cum aş fi stat de vorbă cu prietenii mei, râzând şi deschizându-ne inimile. Am putut păşi alături de tine în această călătorie în altă realitate.”

Susan Nakleh, Louisiana

„Am sentimente foarte puternice faţă de energiile prezentate în carte şi în special faţă de puterea ‚Spiritului Apei’. El mă ajută să-mi găsesc propriul curs în loc să mă concentrez pe evenimente”.

Ralph Johnson, Suedia

„Ce poveste şi ce experienţă uimitoare. A fost ca şi când o trăiam odată cu tine. După ce am început să citesc, nu m-am mai putut opri. Este un lucru foarte neobişnuit pentru mine. Într-un fel sau altul, mă regăsesc în mare parte din ce ai spus. Am împărtăşit povestea ta unui grup din familia mea spirituală de aici, din Chicago. Îţi mulţumim mult că ne-ai ajutat să vedem mai multe posibilităţi.”

Janelle Brittain, Illinois

SUFLETE GEMENE

Cred că realizările spirituale incredibile pe care le-am trăit în Peru au fost, în parte, rezultatul faptului că am recunoscut în Mallku, sufletul meu geamăn. Pe parcursul călătoriei, l-am urmărit pe Mallku cu mândrie – mândrie pentru ceea ce devenise latura masculină a sufletului nostru geamăn. De fiecare dată când mă uitam la el, simţeam energii de nedescris şi de necontrolat, dar şi emoţii nesfârşie.

Mallku era un coordonator extraordinar – se ocupa de o mulţime de detalii, cu pricepere, era un conducător puternic şi echilibrat, un om pasionat de cunoaşterea sacră şi un cercetător devotat dezvăluirii de adevăruri mai profunde.

În majoritatea timpului am menţinut cu succes un scut între Mallku şi mine, pentru ca sentimentele din inima mea confuză să nu iasă la iveală. Într-o zi, în timp ce Erin şi cu mine făceam cumpărături în piaţa turistică din Aguas Calientes, Mallku a apărut la celălalt stand, ca să cumpere ceva pentru ceremonia de lună plină, din acea seară. Nu mă aşteptam să-l văd, aşa că protecţia la nivel de inimă nu funcţiona. Prezenţa lui, chiar şi într-un loc atât de banal, m-a lovit în plin. Mi s-au muiat genunchii, pulsul mi s-a mărit şi mâna a zburat să-mi acopere inima. La naiba. Cum poate acest bărbat, despre care nu ştiu aproape nimic, să aibă un asemenea efect asupra mea? Tot ceea ce era legat de asta trecea pe lângă mintea mea raţională şi, prin urmare, nu puteam să controlez situaţia în mod raţional. Legătura nu implica sentimente sau emoţii romantice; era inevitabil energetică. Fizic, era ca şi cum capetele unui elastic întins revin brusc la loc.

Prietena mea P. J. Deen ţinuse anterior cursuri de „Trezire la flacăra ta geamănă”, astfel încât, după ce am ajuns în Colorado, i-am cerut sfatul pentru a-mi da câteva răspunsuri la tulburarea pe care o simţeam. Ea mi-a scris următoarele:

Flăcările gemene trec mult dincolo de relaţiile de tipul suflet pereche, până în punctul în care devin, practic, indescriptibile. Tu eşti, în esenţă, parte din aceeaşi energie şi asta poate crea o atracţie aproape copleşitoare, magnetică.

Flăcările gemene sunt conştiinţe care au fost una singură şi care apoi s-a divizat exact ca prima diviziune a unei celule fertilizate, crescând separat în propria lor existenţă şi, ocazional, întâlnindu-se şi unindu-se din nou, pentru a-şi împărtăşi experienţele, entuziasmându-se de bucuria acestui lucru, amplificând evoluţia amândurora, în mod exponenţial. Această evoluţie prin multiplicarea experienţelor dă naştere la sentimente de extaz şi bucurie extremă în cadrul acestor relaţii. În această contopire există posibilitatea de a trăi unitatea şi Unul, declanşându-se amintiri din starea de extaz şi uniune cu toate lucrurile. Compatibilitatea dintre flăcările gemene este foarte mare. Este ca şi cum te-ai întoarce acasă. Pentru că asta şi este, într-un fel. Este venirea acasă la sine, o venire acasă la amintirile unei uniuni totale cu sinele şi cu Dumnezeu.

Unul dintre cele mai importante lucruri care caracterizează flăcările gemene este lucrarea pe care şi-au stabilit să o facă împreună, în această viaţă. Întâlnirea voastră în special în această perioadă de accelerare are o semnificaţie deosebită pentru înălţarea omenirii la lumină şi la un nivel superior de conştiinţă. Iar momentul este acum.

Acasă mi-am petrecut primele zile la telefon, povestind despre experienţele mele în America de Sud. Am găsit doar câţiva prieteni, în afară de P.J., care şi-au întâlnit efectiv sufletele gemene. Pentru toate femeile adevărul relaţiei era de netăgăduit. Nici una dintre ele nu a spus: „Cred că s-ar putea să fie sufletul meu geamăn”. Toate au ştiut, pur şi simplu.

Patricia mi-a spus: „L-am întâlnit pe al meu în Yucatan; era cubanez. Atracţia a fost atât de incredibilă, încât mi-aş fi părăsit copiii şi mi-aş fi tăiat mâna dreaptă, dacă mi-ar fi cerut-o”.

Dayle, o prietenă din Canada, mi-a spus că ea îşi cunoaşte flacăra geamănă de peste patruzeci de ani. „Este preot iezuit în Irlanda. Legătura noastră este atât de puternică – deşi pe el îl nedumereşte – încât la câţiva ani mă duc în Irlanda, doar pentru a petrece o după amiază în prezbiteriu, stând de vorbă cu el. Aş putea scrie o carte despre toţi aceşti ani”. Şi adaugă: „Ceea ce este interesant cu adevărul este că pur şi simplu, nu-l poţi ascunde”.

Kristine din Olanda mi-a trimis un email cu o descriere minunată a întâlnirii sufletului ei geamăn, la un seminar. „Am fost atrasă de către o mână magică să vorbesc cu el. Când m-am apropiat de el, centrul inimii a început să vibreze cu putere. Când m-a îmbrăţişat, am fost transportată la un alt nivel de conexiune, ca şi când am fi fost doar unul. Starea de extaz era dincolo de oricare dintre simţurile normale ... Inima preluase conducerea... Nu mai aveam corp sau emoţii. Aproape că m-a durut când am fost nevoită să mă desprind din îmbrăţişare şi să ies din această stare – ca atunci când te naşti şi eşti brusc aruncat din pântecele protector al mamei, în lumea rece de afară. De data aceasta, darul meu nu a fost reuniunea însăşi, ci reamintirea ei”.

Flacăra lui P.J., simţind puterea legăturii ei cu el a exprimat asta poate cel mai bine: „Mă sperii de moarte”.

Deborah Bergman, o altă prietenă care scrie şi organizează seminarii despre Masculinul şi Femininul Divin, a râs când am sunat-o după călătorie, i-am spus despre Mallku şi am întrebat-o: „Ce-ar trebui să fac acum?”

Răspunsul ei: „Este bine că nu locuiţi pe acelaşi continent”, spus cu un ton de voioşie înţelegătoare, nu a fost tocmai răspunsul pe care-l căutam pentru a mă ajuta cu cutia Pandorei pe care o deschisesem fără să vreau. Am vorbit mult cu Deborah; în definitiv, nu sunt prea mulţi oameni cu care o femeie fericită în căsătorie să poată discuta despre o atracţie inxplicabilă, energetică, faţă de un bărbat mai, care se întâmplă să fie un şaman din Anzi.

La sfârşitul conversaţiei mele cu Deborah, am lansat bomba pe care, cu singuranţă, şi ea şi P.J. ar fi putut să o prevadă: „Mă întorc în Peru ... în decembrie... la solstiţiu”. Mi-au trebuit două săptămâni să-i pot spune asta lui Ed şi chiar mai mult să-i spun lui Mallku că mă întorceam în Anzi.

Prietene

În viaţa fiecăruia este important să existe un echilibru între spiritual şi obişnuit. De aceea avem prieteni buni. Ne întorsesem de o lună din Peru, când, împreună cu patru colege din clubul studenţesc din care am făcut parte, am hotărât să mergem într-o vacanţă la Cape Cod. Am ajuns în Boston, din Denver, la miezul nopţii. La ora trei dimineaţa, mai căutam încă locul din Cape unde trebuia să ajungem. Deborah Deeg era la volan; conversaţia era însufleţită, în timp ce încercam să o ţinem trează. „Jonette, povesteşte-ne tot despre călătoria ta de la început şi nu trece nimic cu vederea”, a deschis discuţia şoferul nostru.

Am început cu Mallku. Am trecut peste aspectele privind sufletul geamăn, trecând direct la partea pe care o găsesc cea mai interesantă – împărţirea unei colibe cu acoperiş de , cu un ghid peruvian de treizeci şi opt de ani. Le-am spus că m-a ţinut în braţe şi că m-am simţit minunat. Chiar au fost atente la partea asta de povestire. Până şi Barb Scripps s-a trezit din somn, de unde dormea în spatele microbuzului închiriat. Le-am spus ceea ce îi spusesem lui Mallku, că „sunt foarte căsătorită”. S-au simţit uşurate, deoarece toate îl adoră pe soţul meu şi voiau să fie sigure că nu-mi pierdusem minţile.

Eram prietene bune de la optsprezece ani, cu mult înainte ca să înceapă să se petreacă ceva spiritual în viaţa mea. Ele sunt sceptice în ceea ce priveşte partea cu transmisiile spirituale pe care le făceam, dar mă iubesc oricum. Apoi am făcut o greşeală fatală în povestitul meu. Le-am spus că am auzit o voce care mi-a spus să-l iniţiez pe Mallku, atingându-i cel de-al treilea ochi. Toate deodată au ţipat, au urlat, au izbucnit în hohote de râs. Microbuzul făcea slalom, în timp ce Deborah, la volan, se cutremura de râs. Toate patru aveau întrebări: „I-ai atins ce?! Mai exact, ce este cel de-al treilea ochi al bărbatului? Despre ce fel de iniţiere este vorba?”

Sidney Friend a rezumat părerea generală cu întrebarea ei: „A cui voce din cap ţi-a zis să faci asta?”

Nu este nimic altceva mai potrivit decât prietenele ca să te aducă cu picioarele pe pământ. Am schimbat subiectul şi, într-un final, am găsit casa pe plajă.


[Editura For You Newsletter]

RUGACIUNE

Din Domnul Dumnezeul fiintei mele binecuvantez .ingerii care sustin viata -ingerul pamantului - ingerul luminii - ingerul apelor - ingerul aerului fie ca puterea luminii si iubirii sa fie cu noi cu toti ! binecuvantez sufletele din puscarii - casele de batrani si copii abandonati - sufletele din spitale , scoli, .din cabinetele prezidentiale si parlamentele lumii ....ONU ....Case de rugaciuni = budista , mahomedana , crestina , hindusa ......(si mai spun ): - budistule, mahomedanule, crestinule , hindusule, haideti sa ne rugam impreuna si fie ca puterea luminii si iubirii sa fie cu noi cu toti ! ( atentie : NU cu voi - CU NOI CU TOTI ! - in felul acesta nu creezi separare pentru ca NOI CU TOTII = UNA SUNTEM =)

Binecuvantez din Domnul Dumnezeul fiintei mele sufletele din Orientul Mijlociu - Africa - Afganistan - Kosovo .......binecuvintez ziua care ni se asterne la picioare - momentul acesta de ACUM - Noul Pamant si Noua Zi Cosmica - regnul mineral - regnul vegetal - regnul animal - regnul uman - regnul spiritual - energiile naturii - o binecuvantez pe Mama Pamant (Gea)

cea care ne-a dat fiinta biologia si pe Tatal Ceresc care ne-a dat fiinta nemuritoare pentru darurile lor , in numele sfintei treimi si al Dlui nostru IISUS CHRISTOS

FIE CA PUTEREA LUMINII SI IUBIRII SA FIE CU NOI CU TOTI = caci a TA este si Puterea si Marirea si Slava -acum si pururea si in vecii vecilor . AMIN
[Editura For You Newsletter]

Un batran intelept...

Un batrin intelept si discipolul sau mergeau pe un drum in toiul noptii. Inteleptul tinea in mana o lampa. “Inteleptule” ,a intrebat invatacelul, “este adevarat ca vezi pe intuneric?” “Da, este adevarat.” “Atunci de ce ai luat lampa?” “Ca sa nu dea altii peste mine.”

un gand minunat, de la un preot extraordinar



"Adevarul nu trebuie ghicit, inventat sau smuls. El trebuie dorit, cautat si iubit pina in clipa in care faptele vietii vor determina maturitatea necesara intelegerii lui. Imi pot programa sa cunosc si sa pasesc in universul intim al unei fiinte. O pot urmari si pot specula metode prin care sa-mi ating tinta. Toate acestea sint simple jocuri ale egoismului propriu. Daca voi ramine la ele ma voi asemana celui care, facind autopsia unui cadavru isi imagineaza ca va descoperi idealurile indragite ale sufletului plecat."
[Editura For You Newsletter]

O carte noua, O LUME IN CURS DE DEZVOLTARE , de Ron Baker



In cartea O lume in curs de vindecare, Ron Baker vorbeste despre faptul ca ne aflam intr-o perioada de accelerare si schimbare fara precedent. Pe masura ce intram in Era Varsatorului, planeta noastra trece de la o etapa de evolutie si experienta, la urmatoarea. Multe schimbari sunt deja evidente – de la tiparele climaterice si progresele din stiinta si tehnologie, la prabusirea multor sisteme mondiale. Descoperiti modul in care aceste schimbari sunt reflectate in transformarile personale din propriile noastre corpuri si cum anume puteti lucra cu aceste energii in transformare, pentru a trece mai usor decat oricand inainte, de la frica si limitare, la o senzatie mai profunda de putere si implinire personala. Cartea contine exercitii deosebite si extreme de utile.

O lume in curs de vindecare este o lectura destinata tuturor acelora care cauta indrumari practice dintr-o perspectiva spirituala, pentru a-si vindeca frica si a-si depasi limitarile, intr-o perioada de transformari rapide.”

- Arielle Ford, autoarea cartii Ciocolata calda pentru un suflet mistic

O lume in curs de vindecare este plina de intelepciunea lui Ron Baker. Aceasta carte este ca un set de instrumente pentru Spirit. Cititi-o si descoperiti de ce aveti nevoie pentru a va construi o baza spirituala mai solida si o viata mai fericita.”

- Mary Ellen, autoarea cartii Miracole asteptate

„Am petrecut mai mult de jumatate din viata cautand din biserica in biserica si prin diferite sisteme filozofice, dar cartea ta este unica si singura cale care mi-a permis sa-mi redescopar menirea reala.”

- Martha Romero , Uruguay , America de Sud

„Aceasta carte este minunata. Ea prezinta concis ceea ce trebuie spus si facut si va ajuta atat de multi oameni.”- Caroline Frank, autoarea cartii Atingerea umana

IATA UN CITAT DIN CARTE:

Multi dintre noi am fost invatati ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru fiecare alegere pe care o facem – fie ca este vorba de momentul prezent, sau de un moment ulterior. Motivul este ca fiecare alegere pe care o facem ne afecteaza energia corpului – si astfel ne nuanteaza calitatea vietii. Acum putem intelege cum deciziile de a ne opune si de a evita au un impact puternic si direct asupra corpului nostru.

Celulele corpului fizic au o capacitate miraculoasa de regenerare. Printr-un proces numit mitoza, sau diviziune celulara, ne putem reface corpul in fiecare an. Daca e asa, atunci de ce imbatranim, cream boala si murim? Raspunsul este simplu. Energia emotionala incarcata negativ, pe care am acumulat-o in celule, creeaza o densitate din ce in ce mai mare. In momentul in care celulele noastre devin prea dense, ele isi pierd capacitatea de a se regenera si corpurile noastre cedeaza.

Energia emotionala careia ne-am impotrivit este sursa principala a tuturor bolilor, a imbatranirii si mortii. Acestea sunt rezultatele naturale ale deciziilor improprii. Am actionat ca niste copii adulti raniti si, astfel, rareori am incercat sa facem alegeri mai intelepte, care sa creeze si sa sustina in mod constient sanatatea fizica, mentala si emotionala.

Programati cu frica si supravietuire, ne-a fost teama sa ne asumam responsabilitatea. Nu am stiut ca eram deja responsabili. Ingaduind subconstientului sa faca atat de multe alegeri bazate pe teama, ne-am creat propriul nostru declin.

Sa presupunem ca, in copilarie, am trait o experienta dureroasa, neplacuta cu matusa Susan. Nu am stiut cum sa ne exprimam sentimentele adevarate cu sinceritate, astfel incat le-am suprimat. Dupa aceea, ori de cate ori se pronunta numele ei, observam poate ca stomacul ni se strangea, dar continuam sa ne suprimam sentimentele. Credeam ca este mai bine sa nu inviem mortii, sau sa facem valuri.

Ceea ce nu am stiut este ca, de fiecare data cand alegeam aceasta alternativa, repetam mesajul ca nu suntem in siguranta daca ne exprimam sentimentele. Cu timpul, am inceput sa reactionam in circumstante similare, dar cu persoane diferite, cu o teama si o opozitie similare. Apoi, cativa ani mai tarziu, suntem surprinsi cand ni se pune diagnosticul de ulcer si ne intrebam cum de a fost posibil. Atata timp cat nu am fost atenti la energia viciata, nu am eliberat-o niciodata din corpul nostru, in final, ea s-a manifestat si s-a exprimat intr-un mod mai direct, pentru a ne capta atentia.

Este important de spus ca manifestarea bolii nu e o pedeapsa pentru alegerile noastre nepotrivite. Este doar modul in care corpul incearca sa ne spuna unde cream distorsiuni de la starea de sanatate si fluxul normal. Asta ne ofera posibilitatea de a lua alte decizii.

La fel de important este sa mentionam ca nu toate exemplele de imbolnavire pot fi la fel de usor urmarite pana la origine, ca in situatia prezentata mai sus. Acest exemplu a fost simplificat pentru a fi inteles mai clar. Totusi, el ne ofera o cale de a incepe sa intelegem ca a nu lua in seama sentimentele, duce la stocarea unei energii negative. Inregistrarea bazata pe teama incepe, ulterior, sa duca la o acumulare si mai mare de energie negativa, de fiecare data cand ne opunem si, in final, aceasta se exprima sau se elibereaza printr-o forma oarecare de boala (fizica, emotionala, sau mentala). Trebuie sa ne dam seama ca toate au o singura cauza: noi nu am invatat niciodata sa ne simtim in siguranta cu sentimentele noastre.


[Editura For You Newsletter]

..ladita...

Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de
saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare
persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa
puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu
numele persoanei respective.

Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent
cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o
puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la
inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in
memorie inca din copilarie.


Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii
adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau
ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe
ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la
inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa
lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte
repede si la celelalte.

O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o
poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine,
in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai
ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema
experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei
se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate
mai putea sa faca fata sarcinii sale.

Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa
le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume
ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a
fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi,
atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte
persoane.

De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l
facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare
favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.

In cutia ta cate piersici sunt... si ce ai de gand sa faci cu ele??

[Editura For You Newsletter]

Semnale de Lumina Latura intunecata a luminii


De la Steve

Unul dintre cele mai controversate subiecte pe care grupul le-a prezentat, este acela a Intunericului si Energiei Intunericului. Ei au scris o multime de lucruri despre aceasta in cartea sa de debut „ Re-amintire”,dar de atunci putin este.

Acum, exista pentru noi o noua relevanta si urgenta, pe care grupul l-a prezentat, anume acela al Intunericului si energiei Intunericului. S-au scris multe despre acest subiect in cartea sa de debut „ Re-amintire” dar de atunci este putin.

Bucurati-va de calatorie

Steve Rother

Latura intunecata a luminii (Ii multumim lui Valentin Popa)

15 iulie 2007

Salutari de Acasa !

Va spunem in aceasta zi ca "Acasa" nu mai este cum era pe vremuri. V-am urmarit si v-am ajutat ca pe niste pasari ce zboara si incearca sa se intoarca acasa , de unde au venit. Am urmarit cu multa dragoste si compasiune modul in care va prefaceti ca sunteti oameni , cand defapt sunteti spirite ce se prefac a fi oameni.

Imbracand costumul uman.

Va descurcati de minune , dar este atat de dificil uneori. Tot ce vedeti in fata ochilor vostri face parte din campul vibrational ce va spune ca doar asta exista. Este foarte important sa traiti intr-un camp de dualitate pentru a vedea contrastul. V-a dat un mod de a privi lucrurile pe care altfel nu l–ati fi putut obtine. Daca va puteti imagina ca cea mai mare dorinta a voastra in practicarea Jocului a fost sa va puneti costumul uman pe care il indragiti atat de mult. Viata in acest contrast este singura cale de a il vedea si defini pe Dumnezeu. Acesta este scopul Jocului. Sunteti aici in cautarea lui Dumnezeu.

Noi va spunem ca atunci cand priviti o alta persoana in ochi , si ii zambiti, voi Il vedeti pe Dumnezeu. Din acel moment incepeti sa strangeti informatie. Din punctul de vedere mai inalt, al sufletului vostru, a fost intentia voastra sa faceti asta, si a fost posibil doar prin acest camp al dualitatii ce v-a dat contrastul necesar.

Oamenii au o problema foarte mare cu realitatea: voi credeti ca e reala. Nu este. Ceea ce credeti voi a fi realitatea este de fapt o mare iluzie. Campul dualitatii in sine este o iluzie. Va traiti viata masurand timpul. Cel mai important lucru pe care il face emisfera stanga a creierului este sa marcheze timpul. Va spunem ca si timpul este doar o iluzie. Va spunem de asemenea ca nu poate fi experimentat, decat intr-un camp al dualitatii.

Deci datorita dualitatii ati putut veni aici sa va prefaceti ca aveti un inceput si un sfarsit, cand de fapt sunteti entitati infinite, fara inceput sau sfarsit. Voi aveti doar o bula biologica ce va tine spiritul in ea suficient timp pentru a vedea lucrurile intr-un camp al dualitatii. Ceea ce nu vedeti este ca oamenii se chinuie acum cu acest camp. In mod colectiv, oamenii au ajuns la un punct in care iluzia dualitatii a devenit mai mult un obstacol decat un ajutor. Acum faceti o conexiune mult mai puternica cu sinele vostru superior, si schimbati jocul intr-un mod drastic. Dragii mei, de fapt deja ati castigat jocul.

A renunta la "Bine si Rau"

Odata cu avansarea in imputernicirea voastra vor veni niveluri de responsabilitate mult mai mari ce trebuiesc acceptate pentru a activa puterea. Vom vorbi despre aceasta. Va vom vorbi si despre faptul ca iesiti din campul dualitatii. Nu mai aveti nevoie, ca oameni , de aceasi motivatie pe care ati avut-o pana acum. Vi se va schimba cu totul modul in care priviti lucrurile. Din momentul in care incepeti sa nu mai vedeti totul in dualitate, la inceput, veti tinde sa va pierdeti echilibrul. V-ati obisnuit atat de mult cu modul acesta de a vedea lucrurile incat aceasta schimbare va lovi exact in inima confortului vostru ca oameni. Intr-un camp al dualitatii nu vedeti decat opusurile. Nu vedeti si terenul din mijloc. Voi definiti toate lucrurile in realitatea voastra ca find opuse , prin limitele lor exterioare. Va spunem acum ca pe masura ce mergeti inainte, acest lucru trebuie sa se schimbe.

Ca Lucratori intru Lumina, voi sunteti atrasi de lumina. Acest lucru va defineste. Va spunem ca nu puteti trece la urmatorul nivel pana nu veti fi de acord si cu partea intunecata. Intodeauna ati fugit de ea, crezand ca lumina detine toate raspunsurile. Lumina-aici, lumina-acolo. L-am pus pe Pastrator odata sa picteze cea mai mareata expresie a sa pe o panza alba. Toti maestrii artei erau acolo sa-l ghideze. Camera in care l-am pus era alba, si i-am dat si vopsea alba. A fost foarte frustrat, deoarece oricat incerca, nu putea defini absolut nimic pe panza, deoarece nu exista contrast. Deci contrastul in sine este o binecuvantare. Voi ati definit ceva ca fiind bine si altceva ca find rau. De aici au inceput sa curga idei de bine si rau in toate domeniile vietii voastre. Va spunem acum ca veti face un pas inimaginabil de mare in evolutia voastra, chiar mai mare decat cele pe care le-ati facut pana acum. Pentru a face acest pas, este esential sa renuntati la sistemele de credinta limitate pe care le-ati avut pana acum. Nu exista bine si rau. Nu a existat niciodata. A fost doar o iluzie a polaritatii pe Tabla de joc, care v-a oferit posibilitatea sa jucati Jocul in aceasta maniera. Nu mai aveti nevoie de aceasta iluzie.

Ideea de a indeparta conceptele de "bine si rau" ii va speria pe multi dintre voi. Unii vor crede ca fara "REGULI" va exista haos. Va spunem acum ca regulile pe care vi le-ati impus singuri va vor retine pe masura ce faceti urmatorul pas inainte. Nu v-am spus ca nu exista responsabilitate. Va amintim ca pentru fiecare actiune exista o reactiune opusa si egala , dar este total diferit de "bine si rau". A eticheta ceva ca find "rau" creaza o legatura intre voi si acel lucru si oricat ati incerca , nu puteti sa scapati de acea legatura. Ati carat cu voi aceste atasamente de-a lungul istoriei voastre ca oameni. In vibratiile joase din care evoluati , atasamentele v-au deservit bine. Insa acum , deoarece evoluati spre urmatorul nivel de imputernicire , aceste atasamente nu vor face decat sa va opreasca cresterea.

Trialitatea si Frica de intuneric

Sunt multe lucruri pe care le etichetati ca find "Rele". Dragii mei , cand puneti o astfel de eticheta pe un lucru , aceasta va mentine in ce mai joasa vibratie posibila pe care o puteti avea ca oameni. Intregul concept de "rau" a dus omenirea in probleme mari intotdeauna. Acum , voi cresteti dincolo de nevoia de "a va fi frica de intuneric". Va vom oferi un alt punct de vedere , deoarece iesiti dintr-un camp de dualitate si intrati in ceea ce numim noi "trialitate". Trialitatea este foarte simpla. Intrati in urmatorul nivel vibrational in care inca aveti lumina , inca aveti intunericul , insa aveti si un punct de vedere echilibrat , al Sinelui superior , pe care nu l-ati avut niciodata. Voi faceti noi conexiuni cu Sinele superior in fiecare zi. De aceea multi dintre voi va treziti catre pasiunea voastra. De aceea multi dintre voi va treziti din visul acesta , chiar si daca sunteti inca in bula fizica a biologiei. Este foarte interesant sa va privim. Incepeti sa va luati in mana puterea de creator chiar unde sunteti astazi. Asta va schimba totul in campul vostru. Nu sunteti aceasi oameni care erati acum doua zile. Evoulati atat de rapid incat e ca si cum am lucra cu o tinta miscatoare. Era mai usor inainte sa va dam idei pentru a ajunge la urmatorul pas. Acum insa trebuie sa ne marim raza de actiune , si sa va oferim mai multe posibilitati , deoarece va miscati atat de repede.

Frumusetea pe care o detineti cu totii , este frumusetea de "Acasa" , si totusi multora dintre voi va e frica de ea. Multi dintre voi nu stiti sa va uitati in ochii cuiva si sa admirati frumusetea sa adevarata. Multora va e frica sa ziceti cuiva : " Esti o persoana extraordinar de frumoasa. Stii asta ? Chiar m-am bucurat de zambetul tau astazi ". Ce dar , sa poti spune asta de la o finta umana la alta , fara sa iti fie frica de ceea ce ar putea gandi (zice) , si fara sa se gandeasca cumva ca e o incercare de avans sexual. Trebuie doar sa intelegeti , si sa cautati frumusetea. Exista frumusete in fiecare dintre voi. Cu totii aveti o frumusete unica pe care ati venit aici sa o aratati si cu care sa straluciti. Acum chiar puteti sa o aratati , deoarece nu mai vedeti lucrurile doar in "alb si negru". Deci exista o parte luminata a intunericului. Exista o parte intunecata a luminii. Una nu putea exista fara cealalta. Iar acum ca puteti sa echilibrati acestea doua si sa vedeti dintr-o perspectiva superioara , nu va mai e frica de intuneric.

Reflectand lumina.

Multi dintre voi sunteti atat de cufundati in dramele personale din viata voastra. Intelegeti ca noi nu folosim "drama" ca un cuvant negativ. Cu totii jucati un joc. Trebuie sa aveti o drama pe scena pentru a va putea spune povestea , si fiecare veti avea portia voastra de drame ca toti ceilalti. Adesea va impotmoliti, luand lucrurile la modul personal, deoarece credeti ca este vorba numai despre voi. Nu este asa. Cand vezi lucrurile prin Sinele superior , iti vei da seama ca tu esti o reflexie a tot ceea ce , sau pe cine ai adus in viata ta. De multe ori nu sunteti acolo sa straluciti cum meritati in realitate si sa va aratati frumusetea voastra. De multe ori sunteti acolo pentru a reflecta frumusetea celorlalti. Acestia sunt acele "oglinzi ale luminii" de care va vorbim. Sunt oameni care au datoria sa fie acolo , sa fie o oglinda , sa fie reflectia luminii celorlalti oameni. Veti gasi multe cai pe care ati ales sa le parcurgeti , dar cand sunteti in aceasta "Drama" , si nu va place unde va duce , sau cum arata , sau aveti dificultati in a o trece , este pur si simplu din cauza faptului ca sunteti prea adanciti in drama voastra. Pur si simplu iesiti din ea. Faceti un pas in lateral inspre lumina. Iesiti din voi suficient timp pentru a incerca sa va concentrati pe altcineva caruia ii puteti imapartasi o viziune. Dupa aceea , intrand inapoi in propria drama , sine , personalitate , veti avea o noua privire asupra ei , o privire de afara pe care sa o duceti cu voi . Deci trebuie doar sa pasiti in lumina , cand va simtiti singuri , cand simtiti ca nimeni nu va intelege . Pasiti in afara acestui sentiment adanc ca sunteti pe aceasta planeta incercand sa duceti o energie pe care nimeni nu o intelege cu adevarat . Intelegeti ca nu sunteti singuri. Aceasta este o parte a valului care a fost absolut necesara pentru acest joc , dar acum incepeti sa va treziti din vis. Incepeti sa va uitati in oglinda si sa-l vedeti defapt pe Dumnezeu in reflectia voastra. Va puteti imagina cum mii de ingeri sar de bucurie cand acest lucru se intampla ? Imaginati-va , deoarece chiar asta fac !

Cele 144 de culori primare si Spectrul Intreg al Luminii

Nu suntem aici pentru a va spune in ce directie sa o luati ; nu suntem aici sa va spunem daca faceti bine sau rau ; aceastea sunte mesaje ce va rapesc din imputernicirea pe care o aveti pe lunga cale a evolutiei. Suntem aici pentru a va incuraja sa fiti cei mai frumosi oameni care puteti fi , si sa va bucurati de fiecare pas al calatoriei , sa va bucurati ca sunteti fizici , ca sunteti emotionali , sa va bucurati de polaritate , stiind ca este doar un joc , si ca exista lucruri si in afara spectrului luminii si intunericului .Va spunem ca vederea umana poate procesa culoarea doar intr-o gama limitata de frecvente (vibratii ) . Exista 4 culori primare care produc tot ceea ce vedeti. Dar exista nu mai putin de 144 de culori primare in "Tot Ceea Ce Este". I-am aratat acest lucru Pastratorului. A fost dus intr-o calatorie in care a vazut multe din aceste culori. Gura lui a ramas cascata si a zis : " Doamne ce minunat !" . Apoi a realizat ca nu poate sa impartaseasca aceste culori cu nimeni altcineva si s-a umplut de frustrare. Ii va trece oricum ...

Adevarul este ca veti vedea frumusete in locuri in care nu ati mai vazut niciodata inainte. Va spunem ca sunteti intr-un spatiu atat de incredibil. Stim ca va adanciti in treburile voastre de zi cu zi. Stim ca va simtiti singuri si neimpliniti.Va spunem ca nu trebuie decat sa va impingem putin peste limitele a ceea ce voi credeati ca e lumina sau intuneric. Impingeti aceste limite , deoarece sunt atat de multe lucruri noi pe care le veti descoperi. Atat de multe va asteapta incat nu putem nici macar sa incepem sa va descriem ceea ce va urma.

Viata in dimensiunea a 5-a

Cum sa traiesti fara decalajul de timp.

Procesul de ascensiune nu inseamna sa pleci pe alta lume sa traiesti in alt nivel vibrational si sa incepi alt joc. Procesul de ascensiune consta in a aduce Acasa aici, acum. Deja ati asces in a 5-a dimensiune. S-a intamplat cu ani in urma. Adevarata provocare este faptul ca aceasta dimensiune este o stare amplificata de creatie. Fiecare gand pe care l-ati avut vreodata , v-a creat realitatea.

Ati observat ca a disparut acel decalaj de timp ? A devenit din ce in ce mai scurt , dar acum a disparut. Orice gand pe care il ai incepe sa se manifeste imediat. Asta deoarece nu mai aveti nevoie de protectia decalajului de timp. Incepeti sa deveniti maestri ai gandurilor voastre.Incepeti sa invatati cum sa atrageti lucrurile inspre voi in Energia Universala , deoarece intodeauna atrageti ceea ce ganditi. De aceea va rugam sa renuntati la gandurile negative. Daca va e frica de partea intunecata , va veti crea iluzia raului in viata vostra datorita gandurilor proprii.

Oamenii se tem de partea intunecata deoarece este necunoscuta. Va spunem ca partea intunecata poate fi extraordinar de frumoasa , deoarece va permite sa vedeti intreg spectrul de lumina. Intunericul nu este ceva de natura proprie. Este pur si simplu lipsa de lumina. Deoarece este o lipsa de lumina , el creaza un necesar ( vacuum )de lumina. Daca va uitati la intuneric , ca si cum ar fi o oportunitate pentru lumina, veti vedea lucrurile dintr-o perspectiva mult mai inalta. Va spunem ca va veni un moment in care veti dansa prin intuneric si va veti bucura de fiecare secunda , deoarece intunericul face parte din cercul luminii. Lumina nu ar putea sa existe fara intuneric. Incepeti sa imbratisati din propria voastra parte intunecata , si veti scoate in evidenta una din cele mai frumoase abilitati omenesti : De a vedea lumina si intunericul. Acest lucru va va echilibra indeajuns pentru a putea vedea in Trialitate si a putea privi dintr-o perspectiva mai inalta a Sinelui superior. Veti echilibra Lumina omenirii.

Multi dintre voi ati pasit in ceea ce numiti Metafizica. Ati incercat sa pasiti pe calea maestrilor pentru ascensiune. Va spunem ca daca veti ajunge acolo , va fi incredibil de plictisitor. In schimb , va cerem sa fiti oameni. Nu incercati sa faceti totul pentru a fi in stare perfecta si pentru a trai pana la 165 de ani. In schimb , am vrea sa va vedem cum va predati corpul atunci cand l-ati folosit complet , si este plin de cicatrici si zgarieturi de pe timpul cand v-ati distrat cu el. Defapt asta ti venit sa faceti. Cand incepeti sa intelegeti ideea de lumina si intuneric , si echilibrul dintre ele, atunci incepe adevarata magie , deoarece acest lucru va permite sa renuntati la vechile sisteme de credinta si sa incepeti sa vedeti adevarata frumusete din voi - acea parte ce ati carat-o de Acasa pentru a o impartasi cu ceilalti oameni. Fiecare din voi carati o cheie catre Acasa care e total UNICA. Cand va strangeti destui impreuna , puteti crea "Acasa". Deci iata-va aici , in a 5-a dimensiune. Fiecare gand pe care il aveti acum devine realitate instantaneu. Aveti abilitati de care va vorbim de eoni intregi , insa nu credeti asta deoarece inca nu le-ati experimentat.Experienta voastra este foarte simpla.Va treziti in fiecare dimineata in a 5-a dimensiune. Faceti un dus , va aranjati parul , va urcati in masina si mergeti inspre serviciu asteptandu-va sa fiti in a 3-a dimensiune … si astfel creati o a 3-a dimensiune in a 5-a dimensiune. Este o creatie magnifica. Nu ne-am gandit la asta cand a inceput Jocul. Inca nu suntem siguri cum faceti asta , insa va descurcati foarte bine . Ce va sugeram sa faceti pentru a va pregati pentru saltul cuantic ce urmeaza , este sa testati propriile granite pe care voi singuri vi le-ati impus . Fortati un pic pentru a incepe sa vedeti ce este in afara a ceea ce numiti lumina si intuneric ; pentru a incepe sa priviti din pozitia 5-dimensionala a Sinelui superior , pentru a incepe sa intelegeti ca sunteti o parte din Intreg ( Unime ) .

Bucurati-va de calatorie

Ati venit aici cu un scop. Ati venit aici cu un ton vibrational ce este unic pentru fiecare din voi , pe care l-ati carat de Acasa in scopul de a il impartasi cu ceilalti. Gasiti acel ton. Nu va faceti griji despre cum veti trai din asa ceva. Nu va faceti griji cum il vor accepta prietenii. Nu va faceti griji daca oamenii va vor striga "woo-woo" sau nu , acele cuvinte find cuvintele preferate ale Pastratorului. Vedeti cum puteti exprima acest ton , si astfel veti deveni oglinda lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu mult peste campul dualitatii si al polaritatii. Veti incepe sa vedeti lucrurile cum sunt ele cu adevarat. Veti imbratisa fiecare aspect al vietii. Daca ar exista o singura propozitie pentru a descrie scopul vostru pe Pamant ar fi : Bucurati-va de calatorie ! Daca v-am spune astazi ca sunteti aici pentru a va distra si a va juca si a rade ? Daca v-am spune ca sunteti aici pentru a va bucura de fiecare pas pe care il faceti ? Ei bine , va spunem asta acum. Astfel deveniti de cel mai mare folos pentru univers . Cand zambiti , cand radeti, ajungeti la aceasi vibratie ca a ingerilor. Rasul este limbajul ingerilor. Asa comunicam noi. Observati ca atunci cand radeti , toate sistemele voastre de credinta dispar, si aceasta este adevarata realitate. Aceasta realitate este minunata.

Vedeti aceste lucruri unii la altii. Gasiti noi moduri sa impartasiti unii altora aceste lucruri. Gasiti moduri sa exprimati aceste lucruri prin povesti , muzica , arta , sau orice particica a vibratiei voastre . Indrazniti sa mergeti dincolo de lumina si intuneric pentru a vedea absoluta , incredibila frumusete in adevarul culorilor lui Dumnezeu.

Cu cea mai mare onoare va atingem in aceste zile. Noi va vedem , voi ne vedeti. Ati scris scrisori de multumire pentru ca v-am ajutat sa va schimbati vietile. Ne-ati spus cat de mult insemnam noi pentru voi , dar nu vedeti ca efectul este reciproc ? Deoarece este un dar reciproc de lumina , si cand ne refelectati lumina , noi tresarim de fericire ca si voi. Este cea mai mare onoare pentru noi sa va lasam cu aceste 3 mici amintiri :

Tratati-va unul pe altul cu cel mai mare respect deoarece voi priviti in ochii lui Dumnezeu. Educati-va unii pe altii cu fiecare ocazie. Amintiti-va ca este un joc minunat si jucati-va frumos impreuna .

Espavo,

Grupul

Conectarea cu Inima

Vulturul care s-a inaltat in zbor cu Puii

De Barbara Rother

Am sa va spun o poveste. A fost odata acest pui de vultur, nou venit in aceasta lume, atat de dornic de a fi aici si de a invata despre ce se spunea in marile aventuri , care erau in fata sa. Mama sa il lua cu ea, impreuna cu restul fratilor si surorilor, in primul mare zbor.Urma sa fie prima lor plimbare , de a-si intinde aripile.Puteti sa vizualizati iesirea lor din cuib, infaptuirea acelui prim salt in afara sigurantei cuibului-sentimentul de neliniste dar in acelasi timp si de emotie. Uitati-va la acest vultur, chiar acum,cum zboara cu restul puilor de vultur si pe mama sa care , plina de mandrie ,ii incurajeaza , spunandu-le,”Asa, mergeti inainte.Intindeti-va aripile si zburati. Vedeti ce inseamna aceasta lume si cat de puternici puteti fi?.” Dar aripile acestui pui de vaultur, nu erau atat de puternice ca ale celorlalti. Era mereu in spatele grupului, incercand cu greu sa-i ajunga. In timp ce-si intindea aripile, el incepea sa se clatine. Nu stia de ce nu putea sa fie la fel de puternic ca si celilalti. Ceilalti pui de vulturi, pe langa mama lor, priveau inainte si ei nu au observat ca el a inceput sa-si piarda din putere si a inceput sa se clatine, jos pe pamant. Era atat de ametit , nu-si dadea seama unde mergea. Nimeni nu a observat ca nu mai era cu grupul.

Puiul de vultur aterizeaza la o ferma de pasari si se intreaba,”Unde sunt? Ma simt atat de ciudat..” Pentru un minut, el s-a lovit si nu cunostea care era acea realitae de acum. S-a uitat in sus si a vazut-o pe mama-vultur si pe ceilalti pui ai ei, zburand.S-a simti abandonat, ca si cum lor nici nu le pasa. El s-a hotarat sa-si revina si a descoperit ca aripile sale ii erau frante si deocamdata nu mai putea sa zboare. A privit in sus si a vazut ca era inconjurat de puisorii din acea ferma, ceea ce era ceva nou pentru lumea lui.Cand veni mama gaina impreuna cu un cocos,ei s-au uitat la el si au spus:”Ei bine, esti o pasare, dar esti foarte diferita de noi.Dar te vom lua sub aripa noastra ocrotitoare,te vom accepta si-ti vom da iubirea neconditionata.Simte iubirea pe care o avem noi pentru tine.Nu ne pasa ca arati diferit de noi.Nu ne pasa ca ai aceste aripi stangace care sunt frante.Nu stim de unde vii,dar pentru noi, ai venit din ceruri, asadar vei face parte din familia noastra si te vom hrani si iubi pana cand vei fi pregatit sa zbori din nou si sa descoperi unde ar trebui sa fii.”

Vulturul s-a simti atat de iubit. Nu-i pasa ce se intamplase sau ca se presupunea ca are alta cale de urmat, deoarece avea acea iubire neconditionata si acel sentiment de sprijin. El a inceput sa fie un pui de gaina, chiar daca adevarata lui origine nu era acea. Crestea pe zi ce trece si a inceput sa devina mai puternic si sa-si testeze aripile. A inceput sa zboare putin dar el stia ca nu putea sa se ridice destul de sus ,unde si-ar fi putut gasi familia sa adevarata. A venit si ziua cand mama sa adevarata, il cauta. Toti ceilalti pui isi urmasera calea lor, deoarece ei erau puternici si-si puteau cladi propriul sau drum, dar in cele din urma mama si-a descoperit acest pui de vultur care ii lipsise atat de mult. Asadar, l-a luat si i-a spus,” Ia-ti ramas bun de la familia adoptiva , pentru ca trebuie sa te intorci acum ca sa-ti arat cine esti cu adevarat.” Asadar, cu lacrimi in ochi, puiul de vultur si-a luat ramas bun si a spus,”Si eu va iubesc pe toti neconditionat.Va multumesc ca m-ati adoptat si mi-ati aratat ca viata poate fi o aventura chiar daca am luat-o pe o alta carare.”

Ori de cate ori viata va ia cu ea, puteti gasi bucuria chiar cu altii decat voi, la care nici nu v-ati gandit ca au facut parte din familia voastra. Daca va deschideti inima si mintea, puteti oriunde gasi o casa.Mama vultur si-a ajutat puiul sa se inalte. Ea i-a spus,”Zboara! Intindeti aripile!” Si asa a facut.El stia ca primele zbuciumari au avut rolul de a-l face mai puternic. In timp ce zbura departe, el a mai aterizat inca o data ca sa-si ia ramas bun de la cei care-i dadusera atat de mult.El a spus,” Am sa ma intorc in vizita. Ma simt in siguranta. Ma simt puternic. Intodeauna veti fi in inima si in mintea mea.Nu voi uita niciodata ce mi-ati dat.” In timp ce zbura departe, cautand alte aventuri care i se aratau in fata , el isi spunea,” Multumesc ca mi-ai aratat ca sunt diferite cai prin care iti poti trai viata.Acum este timpul sa-mi intind aripile si sa zbor.”

Intindeti-va propriile voastre aripi. Vedeti cat de puternici sunteti. Bucurati-va de calatorie. Si asa este.

Iubire si Lumina

Barbara


[Editura For You Newsletter]

carte noua QUADO NE VORBESTE


Quado este un spirit care nu a ales niciodata sa ia o forma fizica. El raspunde intrebarilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart.

Mesajele sunt primite de Carrie Hart, care ne spune: „Nu il vad pe Quado. Cand primesc mesajele, vad imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se intinde in fata. Singura imagine pe care am avut‑o cu Quado este o minge stralucitoare de energie, care s‑a aplecat ca sa ma salute. Ceea ce simt este o prezenta masculina iubitoare, protectoare, cu simtul umorului – o anumita lumina si bucurie in aceasta iubire.”

Iar Quado spune despre el insusi: „Sunt o entitate spirituala... Exist sub forma de energie si sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, in orice moment in care ati avea nevoie de ajutor sau de indrumare. Ca spirit, sunt capabil sa fiu simultan peste tot, iar existenta mea aici, in acest plan fizic, in aceasta forma materializata partial, are pur si simplu rolul sa te ajute – sa te ajute sa te regasesti pe tine insuti, sa te ajute sa recunosti iubirea, bucuria si pacea care exista aici pentru tine... Stiu ca viata ta este grea. Stiu ca te lupti si imi doresc sa te deschid catre minunile vietii si sa te fac sa‑ti privesti aceasta viata fizica, aceasta desfasurare temporala, ca pe o aventura, ca pe ceva care ar trebui imbratisat cu insufletire, cu bucurie, cu vitalitate. ... Te indemn sa te umpli cu iubire si cu atentie – si sa imbratisezi pe deplin viata. Te indemn sa inveti sa‑ti faci mintea sa taca si sa‑ti deschizi inima. Iar daca te simti singur si frustrat, daca esti doborat de mahnire, de singuratate sau disperare si nu reusesti sa te linistesti ... atunci te indemn sa‑mi ceri ajutorul – sa inchizi, pur si simplu, ochii, sa tragi adanc aer in piept si sa‑mi ceri sa vin la tine si sa te invaluiesc precum o patura calda si mangaietoare, de iubire si atentie. Lasa‑ma sa vin si sa te imbratisez cu iubirea nesfarsita a universului. Lasa‑ma sa vin si sa‑ti arat bogatia care este a ta!”

IATA SI UN SFAT DAT DE QUADO:

Vineri, 26 septembrie 2003 (4:53 dimineata): Dragii nostri care au plecat

Mesajul de azi raspunde la întrebarea unei cititoare:

Ce ne poti spune despre sufletele celor iubiti care au murit? Ce va fi cand noi vom ajunge în a 4‑a si a 5‑a dimensiune? O sa‑i putem vedea pe cei dragi din nou, în acel moment?

Quado, ai un raspuns la aceasta întrebare?

Da, desigur, desigur.

Acest raspuns are mai multe nivele, dar raspunsul scurt, pentru a te linisti repede, este da, desigur.

Tu esti un suflet care are un trup. Iar ca suflet – care esti tu – esti o sfera stralucitoare de energie, într‑o stare de iubire, de bucurie si pace, care trimite acea energie în jos acestui trup si acestei personalitati fizice, pe care le‑ai materializat. Dar într‑adevar, la acest nivel – la nivelul aflat imediat deasupra acestui nivel fizic – tu esti totusi o fiinta unica cu scanteia ta absolut unica de a fi.

Iar la acest nivel toate sufletele sunt prezente si interconectate. Îti poti imagina ca faci parte din grupul de suflete care au ales sa împarta aventuri si vieti – si sa fie profund interconectate. La nivelul în care existi chiar acum, chiar în timpul acestei vieti, esti profund interconectata cu toate celelalte suflete pe care le‑ai cunoscut vreodata în aceasta viata sau în alte vieti – ca si cu altele pe care nu le‑ai întalnit înca în aceasta viata, dar cu care ai o afinitate de suflet.

Toate acestea exista acum. Si astfel, oamenii pe care i‑ai iubit în aceasta viata sunt cu tine acum, chiar acum. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi sus prin meditatii si sa‑ti contactezi sufletul – iar atunci vei fi capabila sa contactezi si sufletele lor, în acea stare de a fi.

Nimic nu se pierde. Totul este interconectat.

Asadar, nu te gandi la lucruri în termeni liniari – cum ca o sa mori si ca doar apoi vei fi din nou împreuna cu cei pe care i‑ai iubit. Esti cu ei acum – chiar acum. Iar calea de a ajunge la ei nu este aceea de a‑i contacta si de a‑i cauta direct, ci este prin propriul tau sine – sa ajungi la cele mai înalte nivele ale propriei tale fiintei, pana cand tu însati esti energie pura, iubire, bucurie si pace. Iar la acest nivel, chiar si cea mai mica parte din tine va fi capabila sa ajunga la cea mai profunda pace si contemplare; tu vei fi capabila sa atingi inimile si sufletele acelora pe care i‑ai iubit, caci esti cu ei, acum.

Nimic nu se pierde. Totul se castiga. Toate sunt prezente în orice moment – aici si acum. Iar raspunsurile la absolut orice se afla în doua lucruri: a ajunge sus, la cel mai înalt si mai bun sine al tau si a trai în acest moment, cel de acum.

Nu mai fi nerabdatoare sa‑i întalnesti pe cei pe care i‑ai iubit. Sa stii ca ei sunt cu tine, acum. Sa stii ca raspunsurile la orice întrebare sunt aici, chiar acum, în acest moment. Fii constienta ca în acest moment, chiar acum – existi pe toate aceste nivele, în trupul tau fizic care este aici. Creierul, mintea si personalitatea acestei vieti fizice. Legatura cu Sinele tau superior – sufletul unic care esti tu si care salasluieste în iubire, în bucurie si pace, pe care le trimite jos, spre forma fizica si care este conectat direct cu alte suflete.

Si sa nu uiti ca exista si nivelul superior, locul în care toti suntem una, tot ce înseamna viata – trecuta, prezenta si viitoare – toate fiintele, toata unimea, în Marea Tacere, în întregime si deplinatate totala a fiintarii. Toti la fel. Toti interconectati. Toti fiind una. Totul exista chiar acum. Aceasta minunatie te pune în legatura cu cerul, cu fiecare copac, cu fiecare fir de iarba. Iar daca doresti, aproape ca poti s‑o atingi, întinzandu‑te pe iarba si privind norii, dandu‑ti voie sa simti legatura, unitatea si maretia vietii.

Chiar acum, în acest moment, toate sunt ale tale. Toata bucuria, toata pacea, toata fericirea pe care ti le‑ai putea dori vreodata. Ele nu exista în viitor, atunci cand esti din nou împreuna cu cineva iubit. Nu exista în viitor, atunci cand ai succes, cand obtii destui bani, cand îti gasesti adevarata iubire. Fericirea exista acum si numai acum. În acest moment, iar apoi în cel urmatorul acum. Atunci cand îmbratisezi aceasta viata exact asa cum este, chiar acum. Fericirea nu exista în trecut, caci trecutul s‑a dus. Nu exista în viitor, caci viitorul este un numar de momente care, atunci cand sosesc, înseamna Acum. Aici este locul în care exista fericirea. Chiar acum.

Acesta este locul în care se afla cei iubiti de tine. Chiar aici, chiar acum. Nimic nu se pierde.

[Editura For You Newsletter]